Η Meghan Markle έχασε τη δουλειά της - και 20 εκατομμύρια δολάρια μαζί

16.06.2023
Η Meghan Markle έχασε τη δουλειά της - και 20 εκατομμύρια δολάρια μαζί
Επαγγελματικά, τα πράγματα, μάλλον δεν πήγαν όπως τα φανταζόταν η δούκισσα του Sussex!

Όπως έγινε γνωστό και δημόσια, η συνεργασία που είχαν ο δούκας και η δου΄κισσα του Sussex με το Spotify έληξε άδοξα καθώς το συμβόλαιό τους δεν ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο.

Το "διαζύγιο" επιβεβαιώθηκε μέσα από μια δήλωση που εξέδωσαν από κοινού το Spotify και το Archewell Audio, η εταιρεία δημιουργίας content του ζευγαριού και αφορούσε στο podcast Archetypes της Meghan που δεν θα προχωρήσει πέραν των 12 επεισοδίων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Σε αυτά, η δούκισσα του Sussex συνομιλεί με celebrities, ιστορικούς και ειδικούς διαφόρων τομέων, σχετικά με την ιστορία των στερεοτύπων εναντίον της γυναίκας. Μεταξύ αυτών ο θρύλος του τένις (και κολλητή της Meghan), Serena Williams, οι Mariah Carey, Paris Hilton και Mindy Kaling.

"Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί" ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι εταιρίες αναφερόμενοι στο χρυσό deal των 20 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψαν το 2020, τα οποία, όμως, λέγεται ότι δεν έλαβαν ποτέ οι δούκες καθώς υπήρξαν αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο (με τυπικά κριτήρια) η ποιότητα και η απόδοση του project ήταν η αναμενόμενη.

Meghan Markle: Ολοκλήρωσε τα Podcast της με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου και το μήνυμα ήταν σαφές

Τα επόμενα σχέδια του ζεύγους αναμένονται καθώς η Meghan λέγεται ότι ψάχνει άλλη στέγη για το podcasts.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 18:27