Meghan Markle: Εξομολογήθηκε στη Mariah Carey ότι άρχισαν να της φέρονται ως «μαύρη γυναίκα» όταν παντρεύτηκε τον Harry

02.09.2022
Meghan Markle: Εξομολογήθηκε στη Mariah Carey ότι άρχισαν να της φέρονται ως «μαύρη γυναίκα» όταν παντρεύτηκε τον Harry
Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος για να αποδομήσει την ετικέτα «ντίβα» από τη Mariah Carey, γι' αυτό η Meghan Markle επέλεξε να παρουσιάσει τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια στο δεύτερο επεισόδιο του νέου της podcast Archetypes, με τίτλο «The Duality of Diva».

Αλλά υπήρχε κάτι άλλο που χρειαζόταν η δούκισσα του Sussex. Στο νέο επεισόδιο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου, το δίδυμο μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τη ζωή ως μιγάδες γυναίκες, με τη Markle να ομολογεί ότι μια στιγμή στη ζωή της «πραγματικά άλλαξε» τον τρόπο που αντιλαμβανόταν αυτή την έννοια.

H Meghan ξεκίνησε το Podcast της - Πρώτη καλεσμένη η Serena Williams και οι δυο τους είχαν κάτι να πουν περί φιλοδοξίας

Η Markle, η οποία έχει μαύρη μητέρα και λευκό πατέρα, παρατήρησε ότι δεν της φέρονταν ποτέ ως «μαύρη γυναίκα» μέχρι που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry το 2017. «Αν υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μου που έχει επικεντρωθεί περισσότερο στη φυλή μου, είναι μόνο μόλις άρχισα να βγαίνω με τον σύζυγό μου», εξήγησε. «Τότε άρχισα να καταλαβαίνω πώς ήταν να σου φέρονται σαν μαύρη γυναίκα. Γιατί μέχρι τότε μου είχαν φερθεί σαν μιγάδα».

Η Markle συνέχισε να θυμάται όταν η Halle Berry ρωτήθηκε για τη μεταχείριση της ως γυναίκας από δύο φυλές, κάτι που διέφερε από αυτό που είχαν βιώσει εκείνη και η Carey λόγω των χρωμάτων του δέρματός τους. «Η απάντησή της ήταν να πει: “Λοιπόν, η εμπειρία σου μέσα από τον κόσμο είναι ο τρόπος με τον οποίο σε βλέπουν οι άνθρωποι”. Aυτό που είπε ήταν ότι επειδή το δέρμα της είχε πιο σκούρο χρώμα, την αντιμετώπιζαν ως μαύρη γυναίκα, όχι ως μιγάδα γυναίκα», είπε η Markle. «Και νομίζω ότι για εμάς είναι πολύ διαφορετικό γιατί είμαστε ανοιχτόχρωμες. Δεν σε αντιμετωπίζουν ως μαύρη γυναίκα. Δεν σε αντιμετωπίζουν ως λευκή γυναίκα. Ταιριάζεις κάπου ενδιάμεσα».

Η Meghan Markle επιστρέφει στα social media και αυτό δεν είναι τρολιά - Το ανακοίνωσε η ίδια

Η Carey συμφώνησε με το συναίσθημα της Markle, λέγοντάς της πώς ένιωθε αναγκασμένη να επιλέξει μια φυλή για να ταυτιστεί όσο μεγάλωνε. «Πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι εντάξει να λέω ότι είμαι μιγάδα... αλλά ο κόσμος θέλει να διαλέξεις». θυμήθηκε εκείνη. «Η οικογένεια του πατέρα μου είναι μαύρη, οπότε όλοι έλεγαν “ο πατέρας της είναι από τη Βενεζουέλα και μαύρος” γιατί δεν ήξεραν πώς να με βάλουν σε αυτό το κουτί. Θέλουν να σε βάλουν σε ένα κουτί και να σε κατηγοριοποιήσουν».