Μονακό: Η κόρη του Αλβέρτου και της Charlene έκοψε τα μαλλιά της και του αδελφού της

03.09.2022
Μονακό: Η κόρη του Αλβέρτου και της Charlene έκοψε τα μαλλιά της και του αδελφού της
Ενόψει νέας σχολικής χρονιάς η μικρή πριγκίπισσα του Μονακό είπε να... ανανεώσει το hairstyle τόσο το δικό της όσο και του αδελφού της, και, απλά, πήρε το ψαλίδι! Η μαμά Charlene, προφανώς, καμαρώνει, καθώς μόλις μοιράστηκε δυο φωτογραφίες τα "κατορθώματά" της.

7 ετών είναι τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό και, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες "ελευθερίας" τους μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι τα σχολεία.

Η πριγκίπισσα Gabriella, δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά τον αδελφό της, πρίγκιπα Jacques, φαίνεται ότι έχει μία ροπή προς την... κομμωτική καθως όπως αποκάλυψε η ίδια η μαμά της, πριγκίπισσα Charlene, έκανε ένα κουρεματάκι τόσο στην ίδια όσο και στον Jacques. Μοιράστηκε μάλιστα και δυο φωτογραφίες:

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gabriella έδειξε την αγάπη της για το ψαλλίδι, ωστόσο. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 2021, τότε που η Charlene ήταν ακόμη στην Αφρική και ο Αλβέρτος την είχε επισκεφτεί εκεί μαζί με τα παιδιά. Τότε, η Charlene είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της οικογένειας και για να εξηγήσει το παράξενο λουκ της κόρης της, είχε εξηγήσει ότι "η Gabriella αποφάσισε να κουρέψει μόνη τα μαλλιά της".

Ποιος ξέρει; Μπορεί ένα ταλέντο να κρύβεται κάτω από το πριγκιπικό αυτό χεράκι. Το σίγουρο είναι πως η μαμά Charlene όχι μόνο δεν το καταπιέζει, αλλά το επικροτεί κιόλας, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της και τη δημοσιοποίηση της ροπής! Η συνέχεια, απλά, θα φανεί!