Harry - Meghan: Ποιο σημαίνον μέλος της βασιλικής οικογένειας σνόμπαραν στην επίσκεψη τους στην Αγγλία

06.09.2022
Harry - Meghan: Ποιο σημαίνον μέλος της βασιλικής οικογένειας σνόμπαραν στην επίσκεψη τους στην Αγγλία
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά δεν άγγιξαν καν τον κλάδο ελαίας που του έτεινε ο διάδοχος του θρόνου.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα για να δείξουν την υποστήριξή τους σε δύο αγαπημένες τους φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ενώ υπήρχαν πολλές εικασίες για το αν θα επέλεγαν ή όχι για να επισκεφτούν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αποδεικνύεται ότι δεν είναι στα σχέδια τους. Επίσης φέρεται να έφτασαν στο σημείο να αρνηθούν μια «ανοικτή πρόσκληση» του πρίγκιπα Καρόλου.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Harry και η Meghan αρνήθηκαν μια «ανοικτή πρόσκληση» να μείνουν με τον Κάρολο. Φέρεται να τους προσκάλεσε να μείνουν στο σκωτσέζικο εξοχικό του στα κτήματα Balmoral, λέγοντας ότι είναι «πάντα ευπρόσδεκτοι».

Πηγές μέσα από το παλάτι ανέφεραν στη Mirror ότι ο Κάρολος πίστευε ότι το κλαδί ελιάς θα ήταν μια «καλή ευκαιρία για όλους να κάνουν απολογισμό και να χαλαρώσουν. Αλλά η πρόσκληση απορρίφθηκε, όπως και πριν».

Παρόλα αυτά, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Κάρολος είναι ανένδοτος για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Harry την Meghan και τα εγγόνια του.

Για λίγες μέρες, ο Harry και η Meghan θα είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους φιλανθρωπικές οργανώσεις, προσλαμβάνοντας σύμφωνα με πληροφορίες μια φημισμένη ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας για το σύντομο ταξίδι τους.