Ο πρίγκιπας William έχει γενέθλια αλλά όλοι μιλάνε για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Kate, δημόσια

21.06.2023
Ο πρίγκιπας William έχει γενέθλια αλλά όλοι μιλάνε για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Kate, δημόσια
41 κεράκια σβήνει σήμερα, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου του 2023 ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, όμως ο λόγος για τον οποίο ακούγεται το όνομά του τις τελευταίες μέρες δεν είναι για καλό!

Γενέθλια έχει σήμερα, 21 Ιουνίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και σβήνει (κάπου ιδιωτικά, όπως πάντα) 41 κεράκια.

Το παλάτι του ευχήθηκε με μια φωτογραφία από την πρόσφατη τελετή στέψης του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, τη στιμή που εκείνος στάθηκε δίπλα του και του φόρεσε τον μανδύα. Πατέρας και γιος δείχνουν να απολαμβάνουν την επαφή αυτή που φωτίζει με έναν πολύ προσωπικό και ανθρώπινο τρόπο μια καθ' όλα τυπική και απόλυτα βασισμένη στο πρωτόκολλο στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/CtvkOxIMFN2/}

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως το όνομα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου δεν "ακούγεται" μόνο για τα γενέθλιά του αυτές τις μέρες. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τελευταία ένα βίντεο από τον πριγκιπικό γάμο στην Ιορδανία όπου ο William και η Kate έδωσαν το "παρών", στις αρχές μήνα.

{https://www.instagram.com/p/Cs-9_qXNSV4/}

Στο βίντεο αυτό, η απαστράπτουσα, κατά τα άλλα, Kate, φαίνεται να ακολουθεί τον σύζυγό της δίνοντας τα συγχαρητήριά της στους νιόπαντρους. Εκείνος "ξεμπέρδεψε" στα γρήγορα, εκείνη, όμως φαίνεται ότι είχε κάτι παραπάνω να πει προκαλώντας τη δυσφορία του συζύγου της που καταγράφηκε να της κάνει νόημα με τα χέρια του να... τελειώνει!

Της Kate, βέβαια, το αυτί δεν... ίδρωσε, όπως φάνηκε. Πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν κανονικότατα και όταν ολοκλήρωσε τα όσα είχε να πει συνάντησε τον William, πάντα με χαμόγελο και αποχώρησαν από την εκδήλωση.

Ιδού και το βίντεο που συζητήθηκε πολύ. Εμείς, από την πλευρά μας θα πούμε απλά (και για ακόμη μια φορά) πως και οι γαλαζοαίματοι και οι εστεμμένοι δεν παύουν να είναι κοινοί θνητοί όπως όλοι εμείς, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα έχουν συχνά αυτά τα "προβληματάκια" όπως τα είχαν πάντα, απλά εμείς δεν τα βλέπαμε γιατί δεν υπήρχαν κάμερες σε κάθε τους βήμα και σε κάθε τους ανάσα!

Kate Middleton: Χαμός στα social με fans που πιστεύουν ότι υποδύθηκε ότι έπαιζε πιάνο στην εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision

Live and let live λοιπόν και, φυσικά, Χρόνια πολλά στον πρίγκιπα William.

{https://www.youtube.com/shorts/tI6edtVDobc}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 18:48