Meghan Markle: Ποιος χαρακτήρισε τη δούκισσα του Sussex «ατάλαντη»

30.06.2023
Meghan Markle: Ποιος χαρακτήρισε τη δούκισσα του Sussex «ατάλαντη»
Όταν η Meghan Markle έπαιζε στο Suits
Τα podcast είναι ένα «σπορ» που δεν είναι για όλους και φαίνεται ότι αυτό το κατάλαβε με τον «σκληρό τρόπο» η Meghan Markle.

Ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες του Χόλιγουντ και Διευθύνων Σύμβουλος της United Talent Agency, χαρακτήρισε τη Meghan Markle «ατάλαντη», λίγο μετά αφού το Spotify έβαλε τέλος στο podcast της δούκισσας του Sussex.

«Αποδεικνύεται ότι η Meghan Markle δεν είχε σπουδαίο ταλέντο ή απαραίτητα οποιοδήποτε είδος ταλέντου», είπε την περασμένη εβδομάδα ο Jeremy Zimmer στο Semafor στα πλαίσια του διαφημιστικού φεστιβάλ Cannes Lions 2023.

«Και, ξέρεις, μόνο και μόνο επειδή είσαι διάσημος δεν σε κάνει σπουδαίο σε κάτι», πρόσθεσε.

Ο Zimmer, ο οποίος ίδρυσε την UTA το 1991, έχει εκπροσωπήσει μεγάλα αστέρια σε όλη την καριέρα του, όπως η Mariah Carey, ο Bryan Cranston, ο DJ Khaled, η Chelsea Handler και ο Kevin Hart.

Τα σκληρά λόγια του στελέχους της βιομηχανίας ψυχαγωγίας έρχονται λίγο αφότου η The Post ανέφερε ότι το Spotify διέκοψε τη συνεργασία του με την Markle και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, επειδή δεν μπορούσαν να επιτύχουν τους αναμενόμενους αριθμούς παραγωγής για τους οποίους είχαν συμφωνήσει με την πλατφόρμα.

Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι το podcast της Markle, «Archetypes», δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν παρά το γεγονός ότι ήταν στην κορυφή των charts πέρυσι και ο λόγος ήταν ότι το ζευγάρι δεν παρήγαγε αρκετό περιεχόμενο για να λάβει την πλήρη πληρωμή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Είχαν υπογράψει το 2020 συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τον γίγαντα του streaming.

Η εταιρεία παραγωγής της Markle και του Harry, Archewell Audio, ανέφερε σε κοινή δήλωση με το Spotify ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που έφτιαξαν μαζί».

Η πρώτη (και μοναδική) σεζόν του podcast της πρώην ηθοποιού του «Suits» αποτελούνταν από μόλις 12 επεισόδια στα οποία πήρε συνεντεύξεις από καλεσμένους όπως η Serena Williams, η Mariah Carey και η Paris Hilton.

Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον

Φαίνεται μάλιστα ότι η Markle, η οποία υπέγραψε για εκπροσώπηση με το πρακτορείο του Χόλιγουντ, WME, έχει τα μάτια της στραμμένα σε μια άλλη υπηρεσία streaming.

«Η Meghan συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό των «Archetypes» σε άλλη πλατφόρμα», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Archewell Productions στη Wall Street Journal.

Εν μέσω της είδησης της αποχώρησης του ζευγαριού από το Spotify, πηγές υποστήριξαν ότι η Markle «πλαστογράφησε» κάποιες από τις συνεντεύξεις στο podcast της.

Το Podnews ισχυρίστηκε ότι ορισμένες από τις συνομιλίες της εκπομπής έγιναν από μέλη του προσωπικού της και ότι ο ήχος της φωνής της που έκανε τις ερωτήσεις, προφανώς μονταρίστηκε στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Αυτό είναι το καθημερινό μενού της Meghan Markle - Υγιεινές αλλά και χορταστικές συνταγές!

Ωστόσο, ο Andy Cohen, ο οποίος εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο «Archetypes» τον Νοέμβριο του 2022, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «τρελούς» και επιβεβαίωσε ότι η Markle του είχε πάρει συνέντευξη στο podcast.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Harry, είχε παρουσιάσει στο Spotify αρκετές περίεργες ιδέες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς στην οποία έπαιρνε συνέντευξη από τον Donald Trump και τον Vladimir Putin για τα παιδικά τους τραύματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2023 - 20:12