Αυτό είναι το καθημερινό μενού της Meghan Markle - Υγιεινές αλλά και χορταστικές συνταγές!

11.07.2019
Αυτό είναι το καθημερινό μενού της Meghan Markle - Υγιεινές αλλά και χορταστικές συνταγές!
Τι τρώει η δούκισσα του Sussex;

Η Meghan Markle πολλές φορές έχει περιγράψει τον εαυτό της ως καλοφαγά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι συνδυάζει δεκάδες υγιεινές αλλά και απολύτως νόστιμες συνταγές στο καθημερινό μενού της. Πριν γίνει πριγκίπισσα, η πρώην ηθοποιός είχε αποκαλύψει πολλά μυστικά σχετικά με την κουζίνα της και το πιάτο της, τόσο σε συνεντεύξης όσο και μέσω του site της "The Tig". Τα μυστικά της περιλαμβάνουν αγαπημένες λιχουδιές με κινόα, kale, θαλασσινά και πολύ πολύ φρέσκο φαγητό.

«Είμαστε τόσο κακομαθημένοι με την παραγωγή μας εκεί και η αγάπη μου για απλά συστατικά και προετοιμασμένα καλά, είναι εντελώς συνδεδεμένη με αυτό», είχε δηλώσει στο EyeSwoon η Meghan, αναφερόμενη στο ότι ζούσε στην περιοχή της Καλιφόρνια. «Acai bowls, πράσινοι χυμοί, ψιλοκομμένες σαλάτες, τέλειο σούσι, ψητά tacos ψαριών ... Αυτά είναι όλα τα πράγματα που με κάνουν να σκεφτομαι την πατρίδα μου».

Αλλά οι αμαρτίες της είναι που γίνονται πραγματικά ενδιαφέρουσες: κρασί Tignanello, πατάτες τηγανιτές με τυρί και σάλτσα, και ... mac and cheese!

Αν και είναι πιθανόν ότι η διατροφή της έχει αλλάξει ελαφρώς, τώρα πια, δες παρακάτω τι ενδέχεται να υπάρχει στο καθημερινού μενού της Meghan και του Harry στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage:

Πρωινό

Στις εποχές που έφευγε για γύρισμα το πρωί γύρω στις 4:15, η Meghan θα ξυπνούσε με ζεστό νερό και λεμόνι, όπως έχει αποκαλύψει στο Delish. Στη συνέχεια θα ακολουθούσε το πρωινό γεύμα βρώμης με μπανάνες και σιρόπι αγαύης στο σετ.

Επίσης είναι φανατική οπαδός των αυγών, του τύπου να χτυπάει μια ομελέτα με βότανα και τυρί ή να παραγγέλνει ποσέ αυγά και τοστ με αβοκάντο σε ένα ξενοδοχείο. Στο πρωινό των ονείρων της, θα έτρωγε βατόμουρα με Johnnycakes με ένα πρόσθετο τραγανό μπέικον και σιρόπι σφενδάμου, όπως έχει παραδεχτεί στο blog EyeSwoon.

Μεσημεριανό

Το μεσημεριανό γεύμα της Meghan την εποχή των γυρισμάτων περιελάμβανε σαλάτα με κάποιο είδος πρωτεΐνης. «Στην αρχή κάθε εβδομάδας, μαγειρεύω γενικά ένα κιβώτιο κινόα και, ενώ σιγοβράζει, σοτάρω κρεμμύδια, σκόρδο και οποιαδήποτε λαχανικά που έχω στη διάθεσή μου, σε ξεχωριστό τηγάνι», είχε δηλώσει στο Today. Έβαζε από πάνω Spike, «ένα μίγμα καρυκεύματος που πάντα χρησιμοποιούσε η μητέρα μου την εποχή που μεγάλωνα», συν κόκκινη πιπεριά και ψιλοκομμένα βότανα.

Διάβασε επίσης: "Γύρνα μπροστά": Ο Harry μαλώνει τη Meghan δημοσίως και γίνεται viral [video]

Όταν είναι λιγότερο απασχολημένη, η Meghan λατρεύει να μαγειρεύει tacos ψαριών στην κεραμική σχάρα της, σύμφωνα με συνέντευξή της στο EyeSwoon. Τα κάνει στιλ Baja, γεμίζοντας ζεστές τορτίγιες καλαμποκιού με πιπεριές, κρεμμύδια και φιλέτο ψαριού με λίγο φρέσκο ​lime, σύμφωνα με το Today.

Η τυπική παραγγελία της στο εστιατόριο περιλαμβάνει θαλασσινά με επιπλέον πατάτες τηγανητές. «Πάντα ελπίζω να παίρνω το μεσημεριανό γεύμα μου με φίλους, έτσι ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε τις πατάτες. Είναι η δική μου ομάδα τροφίμων», είχε ομολογήσει η Meghan στο Delish. Όταν γύριζε το Suits στο Τορόντο, αυτή η ομάδα τροφίμων διευρύνθηκε και περιλάμβανε πατάτες τηγανιτές με λιωμένο τυρί και σάλτσα.

«Πρέπει να τρίζει όταν το δαγκώνεις», είπε τότε. «Πραγματικά, τα λιωμένα τυριά θα πρέπει να τρίζουν, όταν τα δαγκώνεις ή τα πιέζεις, έτσι ξέρεις ότι τρως το σωστό είδος».

Σνακς

Η Meghan στις 4 το μεσημέρι θα φάει ένα υγιεινό σνακ. Θα συνδυάσει ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου, θα μασουλήσει καρπούζι πασπαλισμένο με κανέλα ή θα ανακατέψει λίγο πράσινο χυμό στο αγαπημένο μίξερ της.

«Εάν συνδυάσω το πρωί μήλο, kale, σπανάκι, λεμόνι και τζίντζερ στο μίξερ μου και το πάω στη δουλειά, πάντα βρίσκω ότι η κατανάλωση του είναι πολύ καλύτερη από ένα φλιτζάνι εσπρέσο», είχε αποκαλύψει στο Today.

Άλλες φορές θα κάνει τα δικά της τσιπς με kale με καλό ελαιόλαδο – «θα γίνουν μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα τσιπς από πατάτες» - ή το δικό της «τρικαστ» σνακ από κράκερς, σπιτικό χούμους και baby καρότα.

«Αυτό ακούγεται τόσο απλό, αλλά πραγματικά, ικανοποιεί τόσες πολλές αισθήσεις - η πικάντικη γεύση, η τραγανή υφή, η λιτότητα του χούμους», συνέχισε.

Διάβασε και αυτό: Μετά την επίπληξη, ο Harry "σνομπάρει" δημόσια τη Meghan και ο κόσμος αναρωτιέται [video]

Δείπνο

Νέος στόχος ζωής: Nα πας στο σπίτι της Meghan για δείπνο. Ο σεφ του σπιτιού ετοιμάζει μερικά εντυπωσιακά πιάτα για τους φιλοξενούμενους όπως το κοτόπουλο adobo σε φιλιππινέζικο στυλ, ένα τσιοπίνο φρέσκων θαλασσινών και φυσικά ψητό κοτόπουλο.

«Δεν υπάρχει τίποτα τόσο νόστιμο (ή τόσο εντυπωσιακό) όσο ένα ψητό κοτόπουλο», δήλωσε το 2016 η Meghan στο Good Housekeeping. «Αν έχεις μια καλή συνταγή ψητού κοτόπουλου, μπορείς να αλλαξεις το παιχνίδι και να κάνεις πολλούς φίλους».

Σε μια πιο casual βραδιά, η Meghan προτιμά ένα μπολ ζυμαρικών. Σύμφωνα με το EyeSwoon, η αγαπημένη συνταγή της είναι το ceco pepe. Θα μαγειρέψει κολοκυθάκια για τέσσερις ή πέντε ώρες και στη συνέχεια θα τα προσθέσει σε ένα μπολ με noodles και θα τα πασπαλίσει με παρμεζάνα. «Η σάλτσα γίνεται τόσο κρεμώδης, που θα ορκίζεσαι ότι υπάρχουν τόνοι βουτύρου και λαδιού σε αυτή, αλλά είναι μόνο κολοκυθάκια, νερό και λίγο βούτυρο», είπε η Meghan στο Delish.

Αλλά μπορεί να γίνει ακόμα πιο απλή από αυτό: «Αυτό που πραγματικά λατρεύω είναι έτοιμα μακαρόνια και τυρί», είπε στο EyeSwoon. «Αγοράζω τις βιολογικές συσκευασίες, αλλά ρίχνω μερικά κατεψυγμένα μπιζέλια σε αυτές και έχω αυτό το γευστικό, απλό παιδικό γεύμα».

Το απόλυτο αγαπημένο μέρος του βραδινού γεύματος, όμως, είναι ένα κρασί. «Στο τέλος μιας μακράς μέρας, δεν υπάρχει τίποτα που να μου αρέσει περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί», είπε στο Today. Στην πραγματικότητα, δοκιμάζοντας το Ιταλικό κόκκινο Tignanello εμπνεύστηκε το όνομα του πρώην blog της, του Tig.

Όπως φαίνεται, ένα πράγμα που λατρεύει η Meghan σίγουρα είναι το φαγητό. Πότε λοιπόν θα μας καλέσει για δείπνο;

Νικολέτα Μακρή