Kate Middleton: Χαμός στα social με fans που πιστεύουν ότι υποδύθηκε ότι έπαιζε πιάνο στην εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision

Kate Middleton: Χαμός στα social με fans που πιστεύουν ότι υποδύθηκε ότι έπαιζε πιάνο στην εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενε κανείς ότι θα μπορούσε να αμφισβητηθεί η εμφάνιση-έκπληξη που έκανε η πριγκίπισσα Kate στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Κάποιοι, όμως, βασιλικοί fans έχουν την εντύπωση ότι η Kate Middleton δεν έπαιζε πιάνο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στον τελικό της Eurovision, αλλά απλώς πατούσε τα πλήκτρα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενθουσίασε τους θεατές στην εναρκτήρια σκηνή του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού, όπου έπαιξε στο πιάνο μερικές στροφές από το τραγούδι «Stefania» των περσινών νικητών από την Ουκρανία, Kalush Orchestra. Η ερμηνεία της στο πιάνο προηχογραφήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Crimson Drawing Room του Κάστρου του Windsor.

{https://www.instagram.com/p/CsMb48YuAWe/}

Ωστόσο, κάποιοι λάτρεις του πιάνου είναι πεπεισμένοι ότι η Middleton, δεν έπαιξε ποτέ το τραγούδι και μπήκαν στο Twitter για να την κατηγορήσουν ότι απλώς πατούσε τα πλήκτρα.

«Δεν ξέρω ποιος χρειάζεται να το ακούσει αυτό, αλλά η Kate στην πραγματικότητα δεν έπαιζε πιάνο. Κάποιος άλλος το έκανε. Αυτή και οι δικοί της προσποιήθηκαν το όλο θέμα». έγραψε ένα άτομο στο Twitter την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι είναι γνώστης πιάνου.

«Πολλοί είναι θυμωμένοι στη μουσική βιομηχανία. Μια από τις επαφές μου ρωτά “γιατί την κουράζουν συνεχώς σε πράγματα για τα οποία δεν έχει τις ικανότητες”» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.

«Έπαιζα για τρία χρόνια. Έκανα μαθήματα. Το πιάνο δεν είναι εύκολο. Τα παράτησα στα μισά και αφιέρωσα τον χρόνο μου για να μάθω μόνος μου. Ο τρόπος που τοποθετούσε τα δάχτυλά της ήταν περίεργος και δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε τι είναι τα κλειδιά των πρίμων και των μπάσων. Συγγνώμη που απλώς υποδύεται», ισχυρίστηκε ένας τρίτος χρήστης.

«Έπαιζε όλες τις σωστές νότες αλλά όχι απαραίτητα με τη σωστή σειρά...», αστειεύτηκε κάποιος.

«Ήταν οδυνηρό να το βλέπεις. Cringe», πρόσθεσε ένας άλλος με επικριτικό ύφος.

Ωστόσο, άλλοι ειδικοί της μουσικής υπερασπίστηκαν τη σύζυγο του πρίγκιπα William, με κάποιους να αποδίδουν το όλο θέμα σε τεχνικές δυσκολίες.

{https://www.instagram.com/p/CsN9PAdtkoV/}

«Δάσκαλος πιάνου εδώ. Είναι πιθανό να έπαιξε, την τράβηξαν βίντεο και ο ήχος και η εικόνα απλώς δεν συγχρονίστηκαν. Η Κate εκανε μαθήματα για αρκετό καιρό, φτάνοντας περίπου στην τέταρτη τάξη. Υπήρχε μια συνέντευξη με τον καθηγητή πιάνου της, την ημέρα του γάμου της», είπε κάποιος.

«Η Catherine έχει παίξει πιάνο δημόσια στο παρελθόν, παίζει πολύ καλά, έπαιζε η ίδια», είπε ένας άλλος βασιλικός fan.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton παρουσίασε δημόσια τις ικανότητες της στο πιάνο καθώς συνόδευσε τον Tom Walker σε μια παράσταση τα Χριστούγεννα του 2021, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Θυμήσου πιο κάτω αυτή τη φορά:

{https://www.youtube.com/watch?v=dyXBfAjDj-A}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 10:49