Kate Middleton: Ο σημαντικός ρόλος που θα αναλάβουν οι γονείς της στη νέα εποχή της μοναρχίας του βασιλιά Καρόλου

Kate Middleton: Ο σημαντικός ρόλος που θα αναλάβουν οι γονείς της στη νέα εποχή της μοναρχίας του βασιλιά Καρόλου
https://www.womenonly.gr/images/gettyimages-1252743671.jpg
Η στέψη του βασιλιά Καρόλου φέρνει νέους ρόλους στην οικογένεια του πρίγκιπα William. Eκτός βέβαια από την αλλαγή στη δική του ζωή, ως ο διάδοχος πλέον του θρόνου, η νέα εποχή στη βρετανική μοναρχία θα φέρει αλλαγές και στη ζωή των πεθερών του, Carole και Michael Middleton, των γονέων της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate Middleton.

Σύμφωνα με βασιλικούς αναλυτές, οι παππούδες των πριγκίπων George, Charlotte και Louis, από την πλευρά της μαμά τους, μπορεί να έχουν κρίσιμο ρόλο σε αυτό το επόμενο στάδιο της βασιλείας του Καρόλου. Η παρουσία του ζευγαριού στη στέψη [φωτό επάνω] «είναι ένα πολύ σαφές σημάδι για τη μελλοντική κατεύθυνση της μοναρχίας» όπως γράφει η Daily Mail.

Carole Middleton: Η μητέρα της Kate δίνει την πρώτη της συνέντευξη ever και δεν "μασά" τα λόγια της

Πιστεύεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος «θα στηριχθεί πολύ στον William και την Κate» για να αναλάβουν το βαρύ βασιλικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα καθώς αυτός και η βασιλική σύζυγος Camilla σκέπτονται να επικεντρωθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι και οι δύο στα 70 τους και οι βασιλικές περιοδείες απαιτούν πολλή ενέργεια και χρόνο - κάτι που έχουν άφθονο ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

{https://www.instagram.com/p/Cr_PyVqNa7G/}

Εκεί θα μπουν στο παιχνίδι ο Michael και η Carole γιατί θα «κληθούν να βοηθήσουν φροντίζοντας τους μικρούς πρίγκιπες». Ένας φίλος των Middletons αποκάλεσε το ζευγάρι «εξαιρετικό» όσον αφορά στην προθυμία τους να αναλάβουν ορισμένα από τα καθήκοντα ανατροφής των παιδιών της Kate και του William. Με την Carole να τερματίζει την ταλαιπωρημένη επιχείρησή της Party Pieces, είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσουν τους ρόλους τους ως παππούς και γιαγιά.

Carole Middleton: H μαμά της Kate μιλάει για την εμπειρία της ως γιαγιά των μικρών πριγκίπων

Άλλωστε όλο αυτό το σχέδιο τελεί υπό την πλήρη έγκριση του πρίγκιπα William, ο οποίος αναγνωρίζει στους γονείς της Κate ότι μοιράστηκαν μαζί του την «απλή οικογενειακή τους ενότητα» και ο ίδιος τους επέτρεψε να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στο παλάτι. Έτσι, η Carole και ο Michael μπορεί να γίνουν πολύ οικεία πρόσωπα τα επόμενα χρόνια στη βρετανική κοινή γνώμη, καθώς θα βοηθήσουν πολύ την Kate και τον William στο να αναλάβουν μεγαλύτερες βασιλικές προκλήσεις εντός σπιτιού, ώστε να έχει εκείνη τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δραστηριότητες που ορίζει η θέση της, εκτός! Όπως κάνουν όλοι οι παππούδες, εξάλλου!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 11:42