Carole Middleton: H μαμά της Kate μιλάει για την εμπειρία της ως γιαγιά των μικρών πριγκίπων

03.07.2021
Carole Middleton: H μαμά της Kate μιλάει για την εμπειρία της ως γιαγιά των μικρών πριγκίπων
Η Carole Middleton περιέγραψε τον εαυτό της ως «ενεργή γιαγιά» με τα εγγόνια της, αποκαλύπτοντας ότι λατρεύουν να τρέχουν έξω σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνάνε μαζί.

Η 66χρονη επιχειρηματίας είναι η γιαγιά των παιδιών της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton – πρίγκιπα George, πριγκίπισσας Charlotte και πρίγκιπα Louis - και του Arthur ο οποίος είναι το πρώτο παιδί της Pippa με τον σύζυγο της James Matthew, οι οποίοι περιμένουν και το δεύτερο τους παιδί. Το τρίτο παιδί της Carole, είναι ο James που είναι αρραβωνιασμένος με την Alizee Thevenet.

Περιγράφοντας την οικογενειακή συνύπαρξη, η Carole είπε στο Good Housekeeping : «Θέλω να τρέξω στους λόφους, να σκαρφαλώσω στα δέντρα και να περάσω από το τούνελ στην παιδική χαρά. Όσο μπορώ, αυτό θα κάνω. Μαγειρεύω μαζί τους, κάνουμε χορό και βόλτες με το ποδήλατο».

Carole Middleton: Η μητέρα της Kate δίνει την πρώτη της συνέντευξη ever και δεν "μασά" τα λόγια της

Η Carole μίλησε επίσης για την ασχολία της με την εταιρεία της, Party Pieces, η οποία παρέχει υπηρεσίες διακοσμήσεων και προμήθειες για πάρτι για ειδικές περιστάσεις, καθώς και την ισχυρή εργασιακή ηθική της, την οποία λέει ότι κληρονόμησε από τους εργατικούς γονείς της.

«Δεν είμαι κάποια που κάθεται στον καναπέ για μεγάλο χρονικό διάστημα», συνέχισε η Carole. «Έχω πολλή ενέργεια και απολαμβάνω τη δουλειά μου. Μεγάλωσα βλέποντας τους γονείς μου, οι οποίοι και οι δύο δούλεψαν πολύ σκληρά.

«Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, και η μητέρα μου εργάστηκε part-time σε ένα κατάστημα κοσμημάτων και αργότερα δούλεψε σε ένα εργοστάσιο. Θυμάμαι ότι εργάζονταν σκληρά για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να έχουμε ένα καλό τρόπο ζωής» είπε τέλος.