Αποκαλύφθηκε ποιος είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

06.04.2021
Αποκαλύφθηκε ποιος είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie
Οι επιβεβαιωμένες φήμες για το σχόλιο σχετικά με το χρώμα του μωρού

Η Lady Colin Campbell, διάσημη κοσμική και συγγραφέας βιβλίων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του Archie.

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη της με την Oprah Winfrey, η Meghan Markle είχε αποκαλύψει ότι κάποιο μέλος της οικογένειας είχε αναρωτηθεί πριν γεννηθεί το μωρό "πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του”, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο πρίγκιπας Harry. Το ζευγάρι όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Meghan - Ηarry: Αυτά είναι τα 10 πιο πιθανά ονόματα που θα μπορούσε να πάρει η κορούλα τους

Η Lady C, παραόλα αυτά, αποκάλυψε ότι ήταν η πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον Archie, τονίζοντας όμως ότι δεν υπήρχε καμιά ρατσιστική διάθεση και ότι οι καλές προθέσεις της παρερμηνεύτηκαν καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να εκφράσει την ανησυχία της για το πως ο Archie θα προσαρμοζόταν στη βασιλική οικογένεια και την κοινωνία.

"Δεν υπήρχαν ποτέ ανησυχίες για το χρώμα της Meghan. H πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν το ζευγάρι έκανε παιδιά θα υπήρχαν προβλήματα, όχι εξαιτίας του χρώματος, αλλά εξαιτίας της ανικανότητας της Meghan και της αποφασιστικότητας να παραμείνει ανίκανη να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές”, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.