Carole Middleton: Η μητέρα της Kate δίνει την πρώτη της συνέντευξη ever και δεν "μασά" τα λόγια της

03.12.2018
Carole Middleton: Η μητέρα της Kate δίνει την πρώτη της συνέντευξη ever και δεν "μασά" τα λόγια της
Ύστερα από 13 χρόνια σιγής, η μητέρα της δούκισσας του Cambridge αποφασίζει να μιλήσει για όλα -και μάλιστα δεν διστάζει να φορέσει δυο από τα φορέματα της κόρης της, γεγονός που, παρεμπιπτόντως, συνηθίζει έτσι κι αλλιώς.

Στο περιοδικό της εφημερίδας The Telegraph μίλησε κατ' αποκλειστικότητα η Carole Middleton για πρώτη φορά από τότε που η κόρη της, Kate, συνδέθηκε επίσημα με τον δεύτερο στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα William.

Από την αρχή αυτής της σχέσης έχουν ειπωθεί πάρα πολλά σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε συνολικά η 63χρονη, σήμερα, Carole, ενώ δεν είνα λίγοι όοοι υποστηρίζουν ότι ήταν εκείνη, που, στην ουσία καθοδήγησε τη θυγατέρα της ώστε να "τυλίξει" τον πρίγκιπά της.

Η ίδια, δεν έχει μιλήσει ποτέ, ούτε σχετικά, ούτε για κάτι άλλο. Αυτό είχαν αποφασίσει με τον σύζυγό της, Michael και τώρα πια είναι σίγουρη ότι έκαναν το σωστό. "Με τα χρόνια αποδείχτηκε σοφό", παραδέχεται σήμερα. "Η ζωή μας είναι φυσικολογική -τον περισσότερο καιρό", συνεχίζει η Carole Middleton και το γεγονός παραμένει ότι είναι γιαγιά ενός μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας και έχει καταφέρει ό,τι ονειρευόταν μια ζωή.

Τοποθετώντας το αντίστροφα, η Carole Middleton αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο της, που δεν ήταν άλλος από το να απομακρυνθούν με τον καιρό τα μέλη της οικογένειάς της. "Όμως παραμείναμε πολύ δεμένοι", παραδέχεται σχεδόν συγκινημένη, τονίζοντας ότι "εκείνοι [οι δικοί της] έρχονται πάντα πρώτοι, ανεξάρτητα από ο,τιδήποτε άλλο".

Διάβασε επίσης: Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Για τους γαμπρούς της τι έχει να πει; "Έχω δυο υπέροχους γαμπρούς και ελπίζω κάποια στιγμή να έχω και μια υπέροχη νύφη", δήλωσε η Carole μιλώντας, φυσικά για τον Willam και τον James Matthews, σύζυγος της μικρότερης κόρης της, Pippa. Η ευχή για τη νύφη αφορά στην τύχη του γιου της James Middleton ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη το έτερόν του ήμισυ.

Και βέβαια, δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε τις στυλιστικές επιλογές της Carole για τη φωτογράφηση που χάρισε στο περιοδικό της The Telegraph όπου παραχώρησε και την ιστορική, αυτή, συνέντευξη καθώς επέλεξε δυο φορέματα που έχει φορέσει η κόρη της στο παρελθόν. Η αδυμαμία της Kate στην... ανακύκλωση παραμένει παροιμιώδης και, προφανώς, η μαμά της είναι έμπρακτά στο... κόλπο. Ιδού και οι αποδείξεις.

Ζωή Κίττα