Δυο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι για την Kate και τον William

28.11.2018
Δυο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι για την Kate και τον William
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge προβλέπεται να έχουν μια πολυάσχολη εορταστική περίοδο μπροστά τους, όπου προγραμματίζουν να παρουσιάσουν πολλά σημαντικά γεγονότα.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον, η Kate Middleton και ο William θα παρουσιάσουν «δύο εκδηλώσεις μία στο Λονδίνο και μία στην Κύπρο για την υποστήριξη των στρατιωτών και των οικογενειών τους».

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William θέλουν να εξασφαλίσουν ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν την εορταστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων τα μέλη της οικογένειας τους βρίσκονται στο στρατό. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Cabridge σκοπεύουν να παρουσιάσουν δύο επιπλέον Χριστουγεννιάτικα πάρτι ένα στο Λονδίνο και ένα στην Κύπρο, για τα μέλη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και τις οικογένειές τους με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά των οικογενειών.

Διάβασε επίσης: Η Kate έβαλε τα κλάματα λίγο πριν από τον γάμο της Meghan: Η αποκάλυψη πίσω από το ξέσπασμα

Σύμφωνα με το αγγλικό Harper's BAZAAR, «Στο πάρτι θα υπάρχουν πάγκοι όπου τα παιδιά θα μπορούν να διακοσμήσουν τις κάλτσες, να κάνουν χιονόμπαλες και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα crackers για τα Χριστούγεννα. Στην εκδήλωση θα υπάρχει επίσης ένα photo booth και ένα ταχυδρομικό κουτί για να μπορούν οι παρευρισκόμενοι να στέλνουν προσωπικά μηνύματα στους αγαπημένους τους που υπηρετούν στην Κύπρο».

Βασικά, τα χριστουγεννιάτικα πάρτι του William και της Kate για το προσωπικό της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούν στη Βάση του Ακρωτηρίου θα γίνουν για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα ξεχαστεί αυτή την εορταστική περίοδο.

Δες και αυτό: Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει

Ο δούκας και η δούκισσα θα εγκαινιάσουν επίσημα το Κέντρο Oasis στην Κύπρο, το οποίο είναι μια νέα περιοχή χαλάρωσης για το προσωπικό της βάσης όταν δεν είναι σε βάρδια.