Η Kate έβαλε τα κλάματα λίγο πριν από τον γάμο της Meghan: Η αποκάλυψη πίσω από το ξέσπασμα

27.11.2018
Η Kate έβαλε τα κλάματα λίγο πριν από τον γάμο της Meghan: Η αποκάλυψη πίσω από το ξέσπασμα
Τα νέα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις των δύο συννυφάδων προκαλούν ολοένα και περισσότερα ερωτηματικά.

Όσον αφορά στις εξελίξεις γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και ιδιαίτερα τους νεότερους εκπροσώπους της που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και στη χώρα μας, έχουμε ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός κα άπειρες φήμες και σενάρια -που δεν αποκλείται να είναι μέχρι και "επιστημονικής φαντασίας".

Fact λοιπόν ότι αντίθετα με το ό,τι είχε γίνει γνωστό αμέσως μετά τον γάμο τους, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, εγκαταλείπουν το παλάτι του Kensington -και το Λονδίνο γενικότερα- και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην... εξοχή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες, ο Harry και η Meghan πρόκειται να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage του Windsor Estate στις αρχές του νέου έτους, εγκαταλείποντας το Nottingham Cottage του Kensington Palace όπου έμεναν από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκαν.

Θέλουν να "στήσουν" το σπιτικό τους εκεί και η άφιξη του παιδιού τους την άνοιξη τους δίνει την ιδανική αφορμή, υποστηρίζει μερίδα του Τύπου, επιχειρώντας να "υποβαθμίσει" τις φήμες που θέλουν την απόφαση του ζεύγους να έχει παρθεί καθώς "είναι αδύνατο να γεφυρωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Meghan και την Kate, η οποία φέρεται να μην συμπαθεί καθόλου τη σύζύγο του αγαπημένου της κουνιάδου".

Διάβασε κι αυτό: Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι για τη Meghan που δεν έκανε ποτέ για την Kate

Οι δυο νύφες του πρίγκιπα Κάρολου λέγεται ότι μόλις και μετά βίας ανέχονται η μια την άλλη ενώ πηγές κοντά στο παλάτι, όντως υπογραμμίζουν ότι "η Meghan και η Kate είναι πολύ διαφορετικές ως χαρακτήρες. Δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά".

Διάβασε επίσης: Kate: Το φόρεμα που έχει ξαναφορέσει και τα πριγκιπόπουλα-παρανυμφάκια

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλφορεί στα ΜΜΕ μια πληροφορία που θέλει τη δούκισσα του Cambridge να έχει βάλει τα κλάματα κατά τη διάρκεια πρόβας για το φορεματάκι της κόρης της Charlotte, η οποία επρόκειτο να γίνει παρανυμφάκι στον γάμο του θείου Harry.

Οι "κακές γλώσσες" θέλουν την Kate να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της μέσα το ατελιέ της σχεδιάστριας που επιμελήθηκε και το ντύσιμο των παιδιών. Το παλάτι "διαρρέει", ωστόσο, ότι "το ξέσπασμα οφείλεται σιτς... ορμόνες! Η δούκισσα του Cambridge είχε μόλις γεννήσει τον πρίγκιπα Louis εξ ου και ήταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητη.

Μάλιστα.. Εμείς κρατούμε όλα τα δεδομενα και αναμένουμε... Σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια. Και θα καταγραφεί!

Ζωή Κίττα