Camilla: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

18.04.2020
Camilla: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της
Ένα εντυπωσιακό μονόπετρο για έναν μεγάλο έρωτα.

Μπορεί η νεαρές δούκισσες -και νύφες της- να έχουν στραμένα επάνω τους τα φώτα της επικαιρότητας, όμως έχει και η Camilla τους... θαυμαστές της. Παρά τις αρχικές αντιδράσεις της βασιλικής οικογένειας, αλλά και όλων των Βρετανών στο απαγορευμένο ειδύλλιό της με τον διάδοχο του θρόνου, που έβλαψε και την αγαπημένη του λαού, Diana, μεταξύ άλλων, σήμερα, η τεράστια πλειοψηφία των υπηκόων την έχει αποδεχτεί και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όλες τις εξελίξεις γύρω από το ονομά της.

Διάβασε επίσης: Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Μία από τις σχετικές ιστορίες που βρήκαμε ενδιαφέρουσες αφορά στο δαχτυλίδι που πρόσφερε στην 71ός ετών, σήμερα, δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Κάρολος της ζήτησε -και επίσημα- να γίνει σύζυγός του.

Για την ιστορία, οι αρραβώνες του ζεύγους ανακοινώθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2005 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου 2005. Ο γάμος ήταν πολιτικός και χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ της εποχής ως "παραμύθι για ενήλικες". Ιδού και η αναμνηστική φωτογραφία από εκείνη την ημέρα με τους νιόπαντρους να ποζάρουν ανάμεσα στις οικογένειές τους πανευτυχείς.

Διάβασε επίσης: Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!

Τίνος είναι λοιπόν το μονόπετρο της Camilla; Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι σε art deco design με ένα 5 καρατίων emerald-cut διαμάντι στο κέντρο, μια χρυσή βάση και τρεις διαμαντένιες βέργες σε κάθε πλευρά.

Όπως προκύπτει από μια σειρά φωτογραφικά ντοκουμέντα, λοιπόν, το εντυπωσιακό αυτό κόσμημα ανήκε στη βασιλομήτορα και γιαγιά του Καρόλου, Εlisabeth, η οποία, για την ιστορία, ως σύζυγος του βασιλιά George VI κατείχε τον τίλο Queen consort of the United Kingdom, τίτλο που λέγεται ότι θα αποκτήσει και η Camilla όταν ο σύζυγός της διαδεχτεί τη μητέρα του στον θρόνο. Και φαίνεται πως αυτότο δαχτυλίδι δεν είναι το μόνο κόσμημα της βασιλομήτορος που έχει κληρονομήσει η σύζυγος του Καρόλου.

Σύμφωνα με την ειδική γεμολόγο, Deborah Papas της Prestige Pawnbrokers, η οποία μίλησε στη Metro, η αξία του κοσμήματος φτάνει περί τα $288.000 (254.000). Εντυπωσιακό!