Μετακομίζουν εκτός Λονδίνου η Meghan και ο Harry: Τι κρύβεται πίσω από την απόφασή τους;

26.11.2018
Μετακομίζουν εκτός Λονδίνου η Meghan και ο Harry: Τι κρύβεται πίσω από την απόφασή τους;
Η είδηση ακούγεται εδώ και καιρό όμως τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan, περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη Άνοιξη και, όπως φαίνεται, με την αφορμή αυτή αλλάζουν και όλη τη ζωή τους.

Όπως έγινε γνωστό και μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Kensington Palace, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πρόκειται να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage του Windsor Estate στις αρχές του νέου έτους, εγκαταλείποντας το Nottingham Cottage του Kensington Palace όπου έμεναν από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκαν.

Διάβασε επίσης: Kate και Meghan: Οι "κοινές θνητές" νύφες του Buckingham και οι προίκες τους

Οι φήμες που τους ήθελαν να μετακομίζουν στο διαμέρισμα που είναι δίπλα σε εκείνο των 21ός (!) δωματίων του William και της Kate στο παλάτι του Kensington διαψεύστηκαν, με τις "κακές γλώσσες" να θέλουν τις "όχι και τόσο καλές" σχέσεις μεταξύ των δύο συννυφάδων να "χωρίζουν" πρώτη φορά τον κοινό δρόμο των δύο αδελφών.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά. Τα γεγονότα ωστόσο μιλούν από μόνα τους. Προφανώς η επιλογή έχει να κάνει με τη γενικότερη στάση του νεότερου πριγκιπικού ζεύγους απέναντι στη ζωή. Πιο απελευθερωμένοι από τις υποχρεώσεις και τα βάρη του στέματος που "ακουμπά" ήδη στην οικογένεια του William με τέσσερα μέλη της πιο μπροστά στη σειρά διαδοχής από τον Harry, εκείνοι δείχνουν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένοι να πάρουν τον δικό τους δρόμο.

Διάβασε επίσης: Στην Κύπρο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους πιο κοντά στη φύση και το εξοχικό σπίτι που τους χάρισε μετά τον γάμο τους η βασίλισσα Ελισάβετ φάνταζε ως την πιο κατάλληλη επιλογή για μόνιμη κατοικία.

Εξάλλου, όπως διαβάζουμε και στην επίσημη ανακοίνωση [φωτό κάτω] το γραφείο του δούκα και της δούκισσας του Sussex παραμένει στο παλάτι του Kensington δίιπλα σε αυτό του William και της Kate.

Τώρα, όσοι ψάχνουν τσακωμούς και δεύτερες σκέψεις πίσω από την απόφαση αυτή, ο καιρός θα δείξει -αν δείξει! Σενάρια θα υπάρχουν πάντα. Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι πως η αλήθεια είναι πιο απλή. Και ας την αφήσουμε εκεί!

Ζωή Κίττα