Η Meghan Markle κοκκινομάλλα! Οι φωτογραφίες που σίγουρα δεν έχεις δει!

09.12.2018
Η Meghan Markle κοκκινομάλλα! Οι φωτογραφίες που σίγουρα δεν έχεις δει!
Μπορεί το σήμα κατατεθέν -εκτός από τις φακίδες της, εντάξει- της δούκισσας του Sussex ναι είναι το πλούσιο, μακρύ μαύρο μαλλί της, όμως να που υπήρξε μια εποχή που είχε δοκιμάσει άλλη απόχρωση!

Η Meghan Markle -ή μάλλον ΚΑΙ η Meghan Markle- έχει παρελθόν. Και εφόσον λόγω επαγγέλματος οι δημόσιες εμφανίσεις της βρισκόταν μέσασ σε τακτικότατη ατζέντα, τα ντοκουμέντα δεν μπορούν να κρυφτούν.

Και μπορεί το στυλ που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια να την έχει τοποθετήσει στο πιο... σκούρο, που είναι και το φυσικό της, όμως η 37χρονη δούκισσα είχε επιχειρήσει μια πιο... χάλκινη προσέγγιση το 2012, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

Προς το παρόν, πάντως, η Meghan διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει να γίνει μητέρα για πρώτη φορά την ερχόμενη άνοιξη. Μπορεί τη χαρά της να σκιάζουν δημοσιεύματα που "ξεμπροστιάζουν τις... τακτικές της και αναφέρουν την κοινωνική αναρρίχηση ως το μοναδικό της ζητούμενο", όμως η ίδια ετοιμάζει το νέο της σπίτι στην εξοχή και έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry. Και, προφανώς, αρκεί

Αλήθεια... πώς σου φαίνεται κοκκινομάλλα;