Eurovision Τελικός: Εμφάνιση έκπληξη από την Kate μέσα από το παλάτι

13.05.2023
Eurovision Τελικός: Εμφάνιση έκπληξη από την Kate μέσα από το παλάτι
Ο Κάρολος και η Καμίλα "άνοιξαν" τον φετινο διαγωνισμό της Eurovision και να που η Kate τον κλείνει. Η εμφάνιση έκπληξη της πριγκίπισσας της Ουαλίας στον μεγάλο τελικό.

Ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision εξελίσσεται ακόμη και οι διοργανωτές έκρυβαν μια έκπληξη για το κοινό καθώς κα΄τα τη διάρκεια της εμφα΄νισης των περσινών νικητών επί σκηνής Liverpool Arena υπήρξε μια απευθείας σύνδεση με το παλάτι όπου η πριγκίπισσα Kate τους συνόδευσε στο πιάνο!

Η αγάπη και η άνεση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο πιάνο είναι γνωστή. Τα Χριστούγεννα του 2021 εξάλλου έπαιξε πιάνο, συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Tom Walker, στο Αβαείο του Westminster στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Together at Christmas".

Σήμερα, λοιπόν, η Kate συνόδευσε τους περσινούς νικητές της Eurovision οι οποίοι άνοιξαν τη σημερινή, μεγα΄λη βραδιά. Οι Kalush Orchestra από την Ουκρανία ξεσήκωσαν το κοινό και η επόμενη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου μοιράστηκε λίγη απο΄ τη μουσική τους.

{https://www.instagram.com/p/CsMb48YuAWe/}

Εδώ και όλη η εμφάνιση κατά την έναρξη του σημερινου΄ τελικού.

{https://www.youtube.com/watch?v=y8QtKIMOM3k}

Για την ιστορία πάντως, ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισα Καμίλα που είχαν, κατά κάποιον, κηρύξει την έναρξη του φετινού διαγωνισμού που φέτος φιλοξενείται σε βρετανικό έδαφος λόγω αδυναμίας της Ουκρανίας να το κάνει, ως νικήτρια του περσινού.

{https://www.instagram.com/p/CsCJjGBLMMb/}

Όσο για τον νικητή; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Θυμίζουμε πα΄ντως, πως η "μάχη" δίνεται ανάμεσα σε 26 χώρες, οι εξής, σύμφωνα με τη σειρά συμμετοχής τους:

1. Αυστρία
2. Πορτογαλία
3. Ελβετία
4. Πολωνία
5. Σερβία
6. Γαλλία
7. Κύπρος
8. Ισπανία
9. Σουηδία
10. Αλβανία
11. Ιταλία
12. Εσθονία
13. Φινλανδία
14. Τσεχία
15. Αυστραλία
16. Βέλγιο

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2023 - 00:04