Βασιλιάς Κάρολος: Το εντυπωσιακό δώρο για τα γενέθλια της εγγονής του, Lilibet, θεωρήθηκε «υπερβολικό» από τον Harry 

Βασιλιάς Κάρολος: Το εντυπωσιακό δώρο για τα γενέθλια της εγγονής του, Lilibet, θεωρήθηκε «υπερβολικό» από τον Harry 
Η πριγκίπισσα Lilibet γίορτασε τα δεύτερα γενέθλιά της την προηγούμενη Κυριακή ωστόσο η γιορτή πέρασε απαρατήρητη –τουλάχιστον δημόσια - από το παλάτι καθώς δεν εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση όπως γίνεται συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις γενεθλίων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Όμως τα μέλη της οικογένειας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Harry και στη Meghan ενώ κάποιοι έστειλαν και δώρα στις ΗΠΑ. Ένας από αυτούς ήταν και ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος είχε την ιδέα να στείλει ένα εντυπωσιακό ξύλινο σπιτάκι κήπου για να παίζει η Lilibet.

Ωστόσο αυτή η επιλογή δωρου, σύμφωνα με πηγές του ζευγαριού, κρίθηκε ως «υπερβολική» από τον πρίγκιπα Harry ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τον πατέρα του να στείλει κάτι άλλο. «Θέλει ο Harry να κάνει ο παππούς δώρο στη Lili κάτι που θα χρησιμοποιήσει και θα είναι δικό της», είπε μια πηγή στο OK! «Να το θυμάται για πάντα και να είναι η απόλυτη έκπληξη».

Ο δούκας του Sussex φέρεται να είπε στον πατέρα του ότι το δώρο που σχεδίαζε ήταν πολύ «υπερβολικό».

{https://www.instagram.com/p/CtDcUBkIlqN/}

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σαφές τι αγόρασε τελικά ο βασιλιάς για τη μικρότερη εγγονή του, ωστόσο αυτό που δεν πήρε η Lilibet, ήταν μια δημόσια ευχή στα social media από τη βασιλική οικογένεια - την οποία έλαβε πέρυσι για τα πρώτα της γενέθλια.

Μια βασιλική πηγή υποστήριξε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camilla, δεν είχαν σκοπό να μοιραστούν καμία επίσημη ευχή γενεθλίων για τη μικρή Lili στο διαδίκτυο επειδή «δεν σηματοδοτούν τα γενέθλια των μη εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας».

«Φυσικά, εύχονται στη Lilibet χρόνια πολλά, αλλά τίποτα δεν θα δημοσιευτεί σε κανένα κανάλι», είπε η πηγή στο OK!.

Βέβαια η απόφαση του Κάρολου να αγνοήσει δημόσια τα γενέθλια της Lilibet έρχεται σε αντίθεση με το πώς η μητέρα του, η βασίλισσα Ελισάβετ Β', χειρίστηκε το γεγονός στα πρώτα γενέθλια της μικρής .

Η αείμνηστη μονάρχης ευχήθηκε«χρόνια πολλά» πριν έναν χρόνο στη δισέγγονή της, λίγους μήνες πριν πεθάνει τον Σεπτέμβριο στα 96 της. «Ευχόμαστε στην Lilibet Χρόνια Πολλά!» ήταν η ευχή που η προγιαγιά της Lili μοιράστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media εκείνη την εποχή.

Κι ενώ η Lili δεν έλαβε ως «δώρο» μια βασιλική ανάρτηση στο Instagram, ο Harry και η Meghan, της διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό «αμερικανικό» πάρτι γενεθλίων στο κτήμα τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.06.2023 - 13:32