H Meghan ξεκίνησε το Podcast της - Πρώτη καλεσμένη η Serena Williams και οι δυο τους είχαν κάτι να πουν περί φιλοδοξίας

24.08.2022
H Meghan ξεκίνησε το Podcast της - Πρώτη καλεσμένη η Serena Williams και οι δυο τους είχαν κάτι να πουν περί φιλοδοξίας
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής podcast της Meghan Markle που θα μεταδίδονται μέσω Spotify και υπό τον τίτλο Archetypes πραγματοποιήθηκε και είναι πολλά αυτά που συζητιούνται στον απόηχό της.

Πρόκειται για μια σεριά 12 επεισοδίων που σκοπό έχει να ρίξει φως τα εμπόδια που έχουν ξεπεράσει οι γυναίκες από γενιά σε γενιά και σηματοδοτεί το πρώτο μέρος της συνεργασίας περιεχομένου της δούκισσας του Sussex και του πρίγκιπα Χάρι με τον γίγαντα του streaming.

"Αυτό είναι το Archetypes -το podcast μου για τις ταμπέλες και τα σκοινιά που επιχειρούν να κρατήσουν τις γυναίκες πίσω", λέει η ίδια η Meghan στην εισαγωγή της τονίζοντας ότι στο πλαίσιο αυτών των 12 επεισοδίων θα επιχειρήσουν να σκίσουν τα κουτιά μέσα στα οποία οι γυναίκες τοποθετήθηκαν για ολόκληρες γενιές. "Κουτιά όπως ντίβα, τρελή, η λέξη που αρχίζει από 'π', παλιοθήλυκο. Μερικές από αυτές τις λέξεις-ετικέτες- είναι σκληρές και κολάνε! Και θέλω να καταλάβω από πού προέρχονται, γιατί έχουν κολλήσει τόσο καιρό και -το σημαντικότερο- πώς μπορούμε να τους προσπεράσουμε", εξηγεί η Meghan και στην πρώτη εκπομπή της είχε καλεσμένη την κολλητή της φίλη, Serena Williams, με την οποία μίλησαν για θέματα που έχουν να κάνουμε τη φιλοδοξία, τη μητρότητα και τη ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.


Μεταξύ των όσων είπαν οι δυο γυναίκες μεταξύ τους ξεχωρίζουμε την έκπλτης Meghan για τα "δύο μέτρα και δυο σταθμά" της ένοιας "φιλόδοξος" που βίωσε μετά τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry.

"Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω νιώσει την αρνητική χροιά πίσω από τη λέξη 'φιλόδοξος' μέχρι που ξεκίνησα να βγαίνω με τον νυν σύζυγό μου. Προφανώς η φιλοδοξία είναι ένα απαίσιο, φρικτό πράγματα για μια γυναίκα. Τουλάχιστον σύμφωνα με κάποιους", δήλωσε με πάθος η Markle υπογραμμίζοντας πως από τη στιγμή που ένιωσε τον αρνητισμό πίσω από αυτή τη λέξη πολύ δύσκολα θα τον... ξε-νιώσει!

Με τη φίλη της συμφώνησε και η πρωταθλήτρια του τένις που, παρεμπιπτόντως, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα τερέν, καταθέτοντας τη δική της εμπειρία ως προς τα διπλά σταθμά που βίωσε και η ίδια στον χώρο του αθλητισμού μέσα στα χρόνια, ενώ η συζήτηση μεταξύ των δύο φίλων έφτασε, μοιραία και στη μητρότητα, όπου επίσης αναγνωρίζουν δύο μέτρα και δυο σταθμά.

"Η διαφορά ανάμεσα στο πώς αντιμετωπίζονται οι άντρες και οι γυναίκες αφού κάνουν παιδιά είναι τόσο μα τόσο πραγματική" είπε η Meghan τονίζοντας ότι ένα από τα κουτάκια που πρέπει να "σπάσουν" είναι αυτό που θέλει τις γυναίκες (ειδικότερα) να μην αφήνουν τα όσα γίνονται στο σπίτι τους να επηρεάζουν τη γενικότερη εικόνα τους. "Είναι όλα θέμα ισορροπίας" είπε και αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο με καλεσμένη τη Mariah Carrey