Πρίγκιπας Harry: Στρίπερ δημοπρατεί τα εσώρουχα του

16.08.2022
Πρίγκιπας Harry: Στρίπερ δημοπρατεί τα εσώρουχα του
Η Carrie Reichert μιλά για τη "διασκεδαστική" πλευρά του πρίγκιπα πριν γίνει "βαρετός"

Το κόσμημα του στέμματος της περίφημης περιπέτειας του πρίγκιπα Harry στο Las Vegas βγαίνει σε δημοπρασία. Μια πρώην στρίπερ, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Harry της έδωσε τα εσώρουχά του αφού γδύθηκε σε μια σουίτα ξενοδοχείου στο Sin City πριν από 10 χρόνια, πουλά το τρελό αναμνηστικό της.

Η Carrie Reichert είπε ότι ελπίζει ότι τα μαύρα σλιπ του πρίγκιπα είναι μια υπενθύμιση του «διασκεδαστικού Harry» προτού γίνει «βαρετός». «Όταν έκανε party στο Vegas, όλοι αγάπησαν εκείνον και την αίσθηση της διασκέδασης του», είπε η 43χρονη. «Ο Harry έχει γίνει τόσο βαρετός, είναι πραγματικά κρίμα», συνέχισε. «Τουλάχιστον αυτό το εσώρουχο είναι μια υπενθύμιση του πώς ήταν κάποτε…όταν ο Harry ήταν ο διασκεδαστικός πρίγκιπας».

Η Meghan έχει γενέθλια και οι δημόσιες ευχές της Kate και του William έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

H Reichert θα επιστρέψει στο Hustler Club του Larry Flynt - όπου ο 37χρονος πλέον Βρετανός μονάρχης πιστεύεται ότι έκανε πάρτι το 2012 - για τη δημοπρασία εσωρούχων. «Είναι κρίμα που είναι σοβαρός αυτές τις μέρες. Ακόμη και ως παντρεμένος μπαμπάς δύο παιδιών, θα πρέπει να αφήνει τα μαλλιά του ξανά και ξανά – τι έχει απομείνει από αυτά ούτως ή άλλως», είπε, αναφερόμενη στη σύζυγο του Harry, Meghan Markle και τα δύο παιδιά τους, Archie και Lilibet.

Η δημοπρασία έρχεται 10 χρόνια αφότου ο εγγονός της Βασίλισσας φωτογραφήθηκε να κρατά τα κοσμήματα του στέμματος του ενώ αγκαλιάζει μια γυναίκα σε ένα δωμάτιο VIP ξενοδοχείου. Η Reichert, η οποία ήταν 27 ετών τότε, ισχυρίζεται ότι ο Harry ήταν ήδη γυμνός όταν έφτασε στο Encore στο Wynn Las Vegas για το πάρτι. Η ίδια ισχυρίστηκε επίσης ότι το ζευγάρι μοιράστηκε ένα φιλί.

Η πρώην εξωτική χορεύτρια είχε δανείσει στο παρελθόν τα αντικείμενα του πρίγκιπα στο Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς του Vegas για δημόσια προβολή. Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας θα πάει ακόμη και στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Harry και της Meghan, Archewell.