Harry  - Meghan: Έξαλλος ο David Beckham με τη συμπεριφορά τους - Ποια είναι η «Montecito Mafia» με την οποία κάνουν παρέα

Harry  - Meghan: Έξαλλος ο David Beckham με τη συμπεριφορά τους - Ποια είναι η «Montecito Mafia» με την οποία κάνουν παρέα
Οι περισσότερες φιλίες δοκιμάζονται στο χρόνο και αυτά τα δύο διάσημα ζευγάρια φαίνεται ότι δύσκολα θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Ο David and η Victoria Beckham, μακροχρόνιοι φίλοι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, φέρονται να έχουν κατηγορηθεί ότι διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με τους Sussexes. Πλέον, η φιλία τους έχει τελειώσει, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή.

Συγκεκριμένα η πηγή είπε στην Mail on Sunday ότι ο David είναι «εντελώς έξαλλος» μετά τις κατηγορίες που υποτίθεται ότι ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός τεταμένου τηλεφωνήματος μεταξύ των ζευγαριών.

«Οποιαδήποτε επανασύνδεση τώρα είναι τόσο απίθανη», ισχυρίστηκε η πηγή.

Meghan Markle: Ποιος χαρακτήρισε τη δούκισσα του Sussex «ατάλαντη»

Οι Beckham ήταν παρόντες στον γάμο του βασιλικού ζευγαριού το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» σχετικά με την άφιξη της Μeghan στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε η πηγή. Και όπως φαίνεται μετά τη διαμάχη τους, η Μeghan αντικατέστησε τη μία Victoria με μια άλλη: τη Victoria Jackson, μια μεγιστάνα καλλυντικών και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

{https://www.instagram.com/p/Ce_pV2cBs7C/}

«H Victoria Jackson είναι μια δυναμική γυναίκα. Είναι κάποια που έχτισε μια επιχείρηση, αλλά έχει επίσης ξεπεράσει τις αντιξοότητες στην ιδιωτική της ζωή», είπε μια άλλη πηγή. «Αυτή και η Μeghan συνδέονται σε πολλά επίπεδα. Είναι εξαιρετικά δεμένες, λατρεύουν η μία την άλλη».

H Jackson, της οποίας το επιτυχημένο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Guthy-Jackson συγκεντρώνει χρήματα για την αυτοάνοση νόσο, οπτική νευρομυελίτιδα, φέρεται να «συμβουλεύει τη Meghan σε πολλά επίπεδα» με τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση Archewell.

Η πρώην ηθοποιός του «Suits» φημολογείται επίσης ότι είναι φίλη με την hair stylist Amanda Leone καθώς και με τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Ari Emanuel, διευθύνοντα σύμβουλο της William Morris Endeavor και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger. «Ο Αri και η σύζυγός του είναι μέρος της νέας ομάδας φίλων της Μeghan», ισχυρίστηκε μια πηγή στη Daily Mail. «Η Μeghan έχει έναν στενό κύκλο φίλων που την προστατεύουν πολύ».

Ο αποκλειστικός εσωτερικός κύκλος των Sussexes έχει ονομαστεί «Montecito Mafia» από έναν ισχυρό παράγοντα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη Mail, ο οποίος κύκλος φημολογείται ότι περιλαμβάνει την Oprah Winfrey, την Gayle King, τη φωτογράφο Misan Harriman και τις πρώην συμπρωταγωνίστριες της Meghan στο «Suits», Sarah Rafferty και Abigail Spencer.

Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον

Στενή επίσης φίλη της δούκισσας, ήταν η ακτιβίστρια Gloria Steinem, η οποία απένειμε στη Meghan το Βραβείο Women of Vision λίγες ώρες πριν το ζευγάρι εμπλακεί σε μια υποτιθέμενη «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη αυτοκινήτου τον Μάιο.

Η ποπ σταρ Katy Perry, η οποία εμφανίστηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Orlando Bloom, είναι επίσης γείτονες των Sussexes στο Mοντεσίτο. Ωστόσο, όπως και με τους Beckham, η φιλία τους με τους Sussexes έχει φαινομενικά παγώσει.

Έχουμε περιέργεια να δούμε στο τέλος ποιοι θα απομείνουν...

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2023 - 10:20