Harry - Meghan : Εμφανίστηκαν μαζί σε βίντεο με ασορτί ρούχα για να διαψεύσουν τις φήμες ότι περνούν κρίση

Harry - Meghan : Εμφανίστηκαν μαζί σε βίντεο με ασορτί ρούχα για να διαψεύσουν τις φήμες ότι περνούν κρίση
Οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν και εκείνοι εμφανίστηκαν «κομποζαρισμένοι» στυλιστικά για να κλείσουν στόματα!

Ο πρίγκιπα Harryς και η Meghan Markle που επέλεξαν να φορέσουν και οι δύο μπεζ καμηλό χρώματα με αφορμή το γύρισμα ενός νέου βίντεο που κυκλοφόρησε στο site του ιδρύματος Archewell την Τετάρτη, θέλοντας προφανώς με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι είναι μαζί και ταιριαστοί και διαψεύδοντας, παράλληλα, τις φήμες που τους θέλουν να περνάνε κρίση τους τελευταίους μήνες.

Στο κλιπ που δημοσιεύτηκε για να ανακοινώσει τα μέλη που κέρδισαν τη χορηγεία του Responsible Technology Youth Power Fund Cohort, που είναι πρωτοβουλία του ιδρύματος τους, η δούκισσα του Sussex, φοράει αμάνικο ζιβάγκο και ασορτί παντελόνι σε χρώμα καμηλό.

Η Meghan ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους και χρυσά βραχιόλια ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω.

meghan3.jpg

Ο δούκας του Sussex, συντονίστηκε χρωματικά με τη σύζυγό του αφού επέλεξε να φορέσει για το βίντεο ένα κοτλέ παντελόνι σε χρώμα καμηλό και ένα λευκό πουκάμισο. Οι δύο τους κάθονται σε ένα παγκάκι στον κήπο και καλούν προσωπικά τους νέους που επελέγησαν να λάβουν επιχορηγήσεις τεχνολογίας.

Meghan Markle: Το νέο της look προκάλεσε θύελλα στα social media: «Έκανε πλαστικές γιατί θέλει να μοιάσει με την Kate Middleton

Σύμφωνα με το ίδρυμα Archewell, η ομάδα των «καινοτόμων και των ακτιβιστών έχει λάβει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τις προσπάθειές τους να οικοδομήσουν έναν πιο περιεκτικό, δίκαιο και υπεύθυνο διαδικτυακό κόσμο».

meghan2.jpg

Το βίντεο του βασιλικού ζευγαριού είναι το πρώτο εδώ και αρκετό καιρό που έχει σχέση με τη δουλειά και έχουν δώσει στη δημοσιότητα. Δες το ΕΔΩ.

Την τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους ήταν σε μια παρέλαση της 4ης Ιουλίου στην Καλιφόρνια, μερικές ακόμα από παπαράτσι έξω από ένα κτίριο γραφείων της Santa Barbara και από μια επίσκεψη στην αγορά αγροτών του Montecito. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε δει λίγες εμφανίσεις από τον Harry και την Meghan.

Meghan Markle: Ποιος χαρακτήρισε τη δούκισσα του Sussex «ατάλαντη»

Λόγω της έλλειψης δημοσίων εμφανίσεών τους και της αποτυχημένης συμφωνίας με το Spotify ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, άρχισαν να δημιουργούνται φήμες ότι υπήρχαν πρόβληματα στη σχέση τους, ωστόσο υπήρξε διάψευση από μια πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού.

«Δεν είναι αλήθεια. Είναι κυριολεκτικά αγαπημένοι», είπε η πηγή απαντώντας στις φήμες ότι το ζευγάρι «περνάει χρόνο χωριστά». Όσο για τα ντυσίματά τους, ίσως δούμε μερικές ακόμα ταιριαστές στιγμές αυτό το καλοκαίρι!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 10:24