Meghan Markle: Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο τηλεοπτικός της σύζυγος - και έσβησε μετά

Meghan Markle: Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο τηλεοπτικός της σύζυγος - και έσβησε μετά
Μπορεί να είναι δούκισσα, αλλά για εκείνον είναι απλά η Meghan.

Ο συμπρωταγωνιστής της Meghan Markle στο «Suits», Patrick J. Adams ξαναθυμήθηκε τη σειρά, μοιράζοντας τη Δευτέρα και την Τρίτη στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια της επιτυχημένης δικαστικής δραματικής σειράς του USA Network. Σε αρκετές από αυτές εικονιζόταν και η Meghan, ωστόσο οι φωτογραφίες, που κάποιες από αυτές είχαν δημοσιευθεί και παλαιότερα στον λογαριασμό, διαγράφηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Adams υποδύθηκε τον Mike Ross, έναν τύπο που εγκατέλειψε το κολέγιο και απέκτησε μια δικηγορική δουλειά υψηλού προφίλ παρόλο που δεν είχε πάει ποτέ στη νομική.

Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"

Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε τον Adams σε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο που κοιτάζει έντονα την κάμερα. Η λεζάντα ήταν απλή: «Ας σοβαρευτούμε. Σοβαρά». Αυτή η φωτογραφία είναι η μόνη που παρέμεινε.

{https://www.instagram.com/p/CxpBu-Yr5Px/}

Στην επόμενη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 42χρονος Καναδός ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε μια εικόνα της Μarkle ξαπλωμένη ανάποδα στο πάτωμα με λευκή μπλούζα και καφέ φούστα με το πόδι της σηκωμένο στον αέρα. Στη φωτογραφία, κάθεται δίπλα στην τότε συμπρωταγωνίστριά της Sarah Rafferty, η οποία υποδύθηκε την Donna Paulsen.

meghan2_1.jpg

«Μου λείπουν οι φίλοι μου», έγραψε ο Adams στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Μarkle, η οποία δεν ήταν ακόμη δούκισσα του Sussex τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία, υποδύθηκε τη Rachel Zane στη σειρά, την τηλεοπτική σύζυγο του Adams. Το ζευγάρι αποχώρησε από τη σειρά στο τέλος της 7ης σεζόν αφού οι χαρακτήρες τους παντρεύτηκαν. Μετακόμισαν στο Σιάτλ για να διευθύνουν μαζί μια δικηγορική εταιρεία που επικεντρωνόταν στην ανάληψη ομαδικών υποθέσεων που είχαν κατατεθεί εναντίον εταιρειών του Fortune 500.

Meghan Markle: Ποιος χαρακτήρισε τη δούκισσα του Sussex «ατάλαντη»

Στην τρίτη ανάρτηση, ο Adams μοιράστηκε πέντε ασπρόμαυρα πορτρέτα του κύριου καστ. Εκτός από ένα κοντινό πλάνο της Μarkle, το αφιέρωμα περιελάμβανε εικόνες των Macht, Rick Hoffman, Max Topplin και Gina Torres

meghan6.jpg

Την Τρίτη ο ηθοποιός συνέχισε την αναπόληση με περισσότερες φωτογραφίες όπου υπήρχαν και καλλιτεχνικές λήψεις της Meghan Markle.

meghan5.jpg

Το «Suits» προβλήθηκε στο USA Network από το 2011 έως το 2019 για εννέα σεζόν. Αλλά γνώρισε μια αναζωπύρωση της δημοτικότητάς του αφού ξεκίνησε τη ροή του στο Netflix και το Peacock στα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Λίγο αφότου η Markle γύρισε τις τελευταίες της σκηνές τον Νοέμβριο του 2017, αυτή και ο πρίγκιπας Ηarry ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της Markle στο «Suits» ήταν καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο τους τον Μάιο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor ενώ ο ίδιος ο Adams είχε ευχηθεί στη συμπρωταγωνίστριά του όταν είχε γίνει γνωστός ο αρραβώνας της με τον Harry.

meghan1_2.jpg

Στα απομνημονεύματά του, «Spare», ο Χάρι μίλησε για την απόφαση της συζύγου του να εγκαταλείψει τη σειρά.

Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον

«Η Μeg πακέταρε το σπίτι της, παράτησε το ρόλο της στο Suits. Μετά από επτά σεζόν. Μια δύσκολη στιγμή για εκείνη, γιατί λάτρευε αυτό το σόου, αγαπούσε τον χαρακτήρα που υποδυόταν, αγαπούσε το καστ και το συνεργείο της - αγαπούσε τον Καναδά», εξήγησε ο Harry. «Από την άλλη η ζωή εκεί είχε γίνει αβάσταχτη. Ειδικά τον Σεπτέμβριο. Οι σεναριογράφοι ήταν απογοητευμένοι, γιατί συχνά τους συμβούλευε η ομάδα επικοινωνίας του Παλατιού να αλλάξουν στοιχεία των διαλόγων, τι θα έκανε ο χαρακτήρας της, πώς θα ενεργούσε».

Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Έχει λήξει το κεφάλαιο «τηλεοπτικές σειρές» για την Meghan Markle;

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 14:54