Πριγκίπισσα Ευγενία: «Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου»! [Photos] | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
14:00
13/10/2018

Πριγκίπισσα Ευγενία: «Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου»! [Photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images
<p>Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images</p>

Mπορεί να μην έκανε τον πιο πολυσυζητημένο γάμο και να μην είναι τοσο δημοφιλής όσο τα ξαδέλφια της Γουίλιαμ και Χάρι αλλά η πριγκίπισσα Ευγενία κατάφερε να ξεχωρίσει και να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της για έναν και μόνο λόγο. 

Για πολλές νύφες η επιλογή του νυφικού έχει τεράστια σημασία για το πως θα φαίνονται εκείνη την ημέρα αλλά για την εν λόγω πριγκίπισσα η επιλογή ήταν σημαντική για έναν ακόμη ξεχωριστό λόγο. Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισσάβετ σε ηλικία 12 ετών έκανε μία χειρουργική επέμβαση στην πλάτη για να θεραπεύσει τη σκολίωση. 16 χρόνια μετά, η πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό που έδειχνε την ουλή της, λέγοντας ότι ελπίζει πως θα τιμήσει εκείνους που την βοήθησαν και θα εμπνεύσει εκείνους που αντιμετωπίζουν μία παρόμοια κατάσταση. Η ίδια κατάφερε με την κίνηση της να περάσει το πιο όμορφο μήνυμα, ότι δηλαδή ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αγαπιέται με τις ατέλειές του και φυσικά πως κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα του.

Δείτε ακόμη: Οι διάσημοι καλεσμένοι, οι δούκισσες και το... παρασκήνιο: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον δεύτερο πριγκιπικό γάμο της χρονιάς

Σε συνέντευξη δήλωσε: 

Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου! Νομίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο ομορφιάς και να δείξουμε στους ανθρώπους τις ουλές μας! Eίναι πραγματικά ξεχωριστό για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα.

Μπράβο της!

Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

ΓΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ