Kate: Μετά τον σάλο, παραδέχεται ότι «πείραξε» τη φωτογραφία της και ζητά συγνώμη δημόσια

11.03.2024
Kate: Μετά τον σάλο, παραδέχεται ότι «πείραξε» τη φωτογραφία της και ζητά συγνώμη δημόσια
«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, έτσι κι εγώ, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία», έγραψε η πριγκίπισσα της Ουαλίας και παραδέχτηκε πως έβαλε το χεράκι της στην πρώτη φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει μετά την εξαφάνισή της από προσώπου γης τους τελευταίους δυο μήνες.

Οι αντιδράσεις που έφερε η δημοσίευση φωτογραφίας της Kate στην αγκαλιά των τριών παιδιών της με αφορμή τη βρετανική γιορτή της μητέρας στις 10 Μαρτίου ήταν τεράστιες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησε να δώσει ένα «παρών» και να ηρεμήσει κα΄πως τις θεωρίες συνωμοσίας που την ήθελαν μέχρι και νεκρή καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της από την επέμβαση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Η κίνησή της, όμως, έκανε, μάλλον τα πράγματα χειρότερα και ο σάλος που προκλήθηκε την ανάγκασε να επανέλθει δημόσια, μέχρι και με συγνώμη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Η Kate χειρουργήθηκε και το παλάτι δεν έδωσε καμία επιπλέον πληροφορία πέραν από αυτή που προαναφέρθηκε για τη φύση της επέμβασης καθιστώντας σαφές και στη συνέχεια ότι θα ενημερώνει μόνο για τα βασικά. Η επέμβαση έγινε, η νοσηλεία ολοκληρώθηκε, το εξιτήριο βγήκε, η ανάρρωση συνεχίζεται στο σπίτι και η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα.

Σημειώνεται δε πως η τελευταία φορά που κάποιος είδε την Kate δημόσια ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων στη λειτουργία, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Η αγωνία του κόσμου και τα διάφορα σενάρια που δημιουργούνταν, ανάγκασαν το παλάτι να «στήσει» μάλλον μία «κλεφτή ματιά» της πριγκίπισσας με τη μητέρα της, όπως την «τσάκωσε» ο φακός, όμως και πάλι φαινόταν από μακριά με τους συνωμοσιολόγους να αναφέρουν πως δεν ήταν καν εκείνη στη θέση του συνοδηγου΄.

Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν ακόμη μία (μάλλον βεβιασμένη, όπως προκύπτει) κίνηση της Kate η οποία δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της ανήμερα της γιορτής της μητέρας και παρά την αρχική χαρά του κόσμου, πολύ γρήγορα, αυτό φάνηκε να γυρίζει μπούμερανγκ.

Τα μάτια άρχισαν να κοιτάζουν πιο προσεκτικά, ψάχνοντας, στην ουσία, τι είναι αυτό που φαινόταν ότι δεν πήγαινε καλά! Ιδού και τα 16 σημεία που εντόπισε η Daily Mail και έριξε (το πολύ) λάδι στη φωτιά.

Αναλύσεις επί αναλύσεων και τα επίμαχα σημεία έγιναν «τσακωτά». Ναι, κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά με την πόζα που φέρεται να τράβηξε ο πρίγκιπας William, πρώτη φορά πίσω από την κάμερα στον ρόλο που συνήθως έχει η γυναίκα του, η οποία, όντως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη φωτογραφία και δεν το έχει κρύψει.

{https://www.instagram.com/p/CM9VC1YFPJN/}

Τα πράγματα πήγαν και πιο πέρα όταν τέσσερα μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία (Associated Press, Getty Images, Reuters και AFP) ανακοίνωσαν πως αποσύρουν τη φωτογραφία αυτή από τις συλλογές τους υπό τις ισχυρότατες υποψίες πως έχει υποστεί επεξεργασία από το παλάτι του Kensington.

{https://twitter.com/Reuters/status/1766950422424519084}

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις με τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων να υπερτονίζουν το γεγονός σε βαθμό που η επόμενη κίνηση προέκυπτε ως... μονόδρομος.

{https://twitter.com/Telegraph/status/1766955144904884723}

Η απολογία της Kate, λοιπόν, ήρθε μέσω social media:

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, έτσι κι εγώ, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω τη συγνώμη μου για την όποια σύγχιση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσιεύσαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να πε΄ρασαν μια υπέροχη μέρα της μητέρας», έγραψε η πριγκίπισσα υπογράφοντας με το αρχικό της, όπως πάντα (C από Catherine, φυσικά)

142.png

Τώρα το αν έπεισε και ποιους, θα φανεί!

Η πραγματικότητα παραμένει πως δεν είναι ένα και δύο τα «παράξενα» πράγματα που συμβαίνουν τελευταία και η ανησυχία, αγωνία, απορία και περιέργεια, ολοένα και μεγαλώνουν.

Αναμένοντας τα νεότερα λοιπόν, περαστικά και πάλι.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.03.2024 - 13:35