Charlotte Casiraghi: Το αθόρυβο διαζύγιο και ο νέος έρωτας της γαλαζοαίματης του Μονακό

13.03.2024
Charlotte Casiraghi: Το αθόρυβο διαζύγιο και ο νέος έρωτας της γαλαζοαίματης του Μονακό
Οριστικό το τέλος για τον γάμο της Charlotte Casiraghi η οποία φαίνεται πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι φήμες που αναφέρονται στο royal διαζύγιο του Μονακό, όμως ύστερα από το πρωτοσέλιδο του Paris Match δεν χωρά αμφιβολία πως ο γάμος της Charlotte Casiraghi και του Dimitri Rassam έχει ρίξει αυλαία ύστερα από 5 χρόνια.

Μπορεί η 37χρονη γαλαζοαίματη να μην έχει δηλώσει κάτι επίσημα (προφανώς ούτε και θα κάνει) όμως το γεγονός παραμένει αφενός πως είναι ερωτευμένη ξανά, αφετέρου πως δεν κρύβεται.

Αυτή είναι και η εξήγηση που δίνουν τόσο οι άνθρωπο του Paris Match που δημοσιεύει φωτογραφίες της με τον νέο της σύντροφο, όσο και το κοινό στο σύνολό του, το οποίο, βέβαια, πρώτα ξαφνιάστηκε πολύ με την είδηση του χωρισμού, για τον οποίο δεν υπήρξε κάποια ένδειξη.

{https://www.instagram.com/p/C4a_v5psflY/}

Στο πλευρό της πανέμορφης Charlotte, κόρης της πριγκίσσας Καρολίνας και του δεύτερου συζύγου της, Stefano Casiraghi, ο 45χρονος (γοητευτικότατος) γάλλος συγγραφέας, Nicolas Mathieu.

Ο φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο του Παρισιού και η μη προσπάθεια να κρυφτεί ερμηνεύεται ως απόφαση για... φανερώματα (τουλάχιστον ανεπίσημα).

Περιμένοντας την όποια επιβεβαίωση σημειώνουμε πως σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η σχέση της Charlotte και του Dimitri αποδυναμώθηκε από την απόσταση καθώς εκείνη προτιμούσε να μένει στο Μονακό και την Ευρώπη γενικότερα μαζί με τα παιδιά και εκείνος περνούσε ολοένα και περισσότερο καιρό στο Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με την εταιρεία παραγωγής ταινιών του.

Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!

A look back at Charlotte Casiraghi's exquisite royal wedding ...

Η καλλονή εγγονή της Grace Kelly και ο γιος της γαλλίδας ηθοποιού Carole Bouquet παντρεύτηκαν το 2019. Αρχικά -βάσει πρωτοκόλου- με πολιτικό γάμο [φωτό επάνω] και αργότερα με θρησκευτικό για τον οποίο επέλεξε ένα κομψότατο και ρομαντικό Giambattista Valli νυφικό [φωτό κάτω]

Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιό, τον Balthazar, 5 ετών σήμερα ενώ η 37χρονη γαλαζοαίματη είναι επίσης μητέρα του 10χρονου Raphael, καρπού του έρωτά της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh, με τον οποίο χώρισαν το 2015 ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και ο 42χρονος παραγωγός σύζυγός της είναι πατέρας της 13χρονης Darya, καρπού του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Masha Novoselova.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2024 - 17:25