Monica Bellucci: Ο καυτός -κινηματογραφικός- έρωτας με την πεθερά της Charlotte Casiraghi έχει γίνει viral

15.08.2021
Monica Bellucci: Ο καυτός -κινηματογραφικός- έρωτας με την πεθερά της Charlotte Casiraghi έχει γίνει viral
Η ιταλίδα σταρ κατάφερε να ταράξει και πάλι τα νερά!

Στη νέα της ταινία, που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου, η Monica Bellucci ερμηνεύει μία γυναίκα ομοφυλόφιλη και μάλιστα ερωτευμένη με την επίσης διάσημη ηθοποιό της γενικά της -εκ Γαλλίας αυτή τη φορά- Carole Bouquet.

Η ταινία -γαλλικής παραγωγής- παρουσιάζει τις σχέσεις έξι διαφορετικών ζευγαριών, που προσπαθούν να εξερευνήσουν τις πιο απόκρυφες πλευρές της προσωπικής ζωής τους, ξεκινώντας από τις φαντασιώσεις και τα «φαντάσματα» που τους στοιχειώνουν, εξ ου και ο τίτλος: «Les fantasmes» με την υπογραφή των David και Stéphane Foenkinos.

Monica Bellucci: Εντυπωσιακή στα 56 της αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να ήταν ξανά 20

Πρόκειται για δύο από τις πιο όμορφες, φινετσάτες, γοητευτικές και ερωτεύσιμες γυναίκες όλων των εποχών και φυσικά η πρώτη συνεργασία τους επί της οθόνης και μάλιστα υπό ένα τέτοιο σενάριο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ταινία, όπως αναφέραμε, αναμένεται στις 18 Αυγούστου, όμως οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Και έχουν γίνει viral. Εύλογα!

Οι δύο γυναίκες δηλώνουν πανευτυχείς για τη συνεργασία τους αυτή ενώ η Monica παραδέχτηκε ότι "έκανε αυτή την ταινία γιατί ήθελε να φιλήσει την Carole". Από την πλευρά της, η Bouquet, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν είναι η μητέρα του Dimitri Rassam, συζύγου της Charlotte Casiraghi, δεν δίστασε να δηλώσει πως η Monica υπήρξε ο βασικός λόγος για τον οποίο είπε το "Ναι" σε αυτή την ταινία. "Εμπιστεύτηκα τη Monica", είπε χαρακτηριστικά.

Ιδού μερικές ακόμη φωτογραφίες και τα υπόλοιπα επί της μεγάλης οθόνης.