Η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την εξαφάνισή της και ο William πήρε τον ρόλο της

10.03.2024
Η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την εξαφάνισή της και ο William πήρε τον ρόλο της
Σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε το «παρών» μέσα από την αγκαλιά των παιδιών της.

Με τις θεωρίες συνομωσίας να έχουν οργιάσει και να υποστηρίζουν ακόμη και πως έχει πεθάνει η Kate Middleton αποφάσισε να δώσει σημεία ζωής μετά τη περιπέτεια υγείας που είχε και την εξαφάνισή της από προσω΄που γης από τις 16 Ιανουαρίου όταν και υποβλήθηκε σε μια εγχείρηση στην κοιλιά, χωρίς επιπλέον πληροφορίες.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας που γιορτάζεται στις 10 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου τη βλέπουμε χαμογελαστή στην αγκαλιά των πιαιδιών της και πίσω από την κάμερα τον πρίγκιπα William ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο που συνήθως έχει εκείνη.

«Ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξη τους τελευταίους δυο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη ημέρα της μητε΄ρας», γράφει η πριγκίπισσα υπογράφοντας με το αρχικό της, C. και οι ευχές έφτασαν από παντού με τη συντριπτική πλειοψηφία των followers να τονίζουν πόσο τους έλειψε η παρουσία της.

Όσο για τους μικρούς πρίγκιπες; Η ευτυχία των George, Charlotte και Louis, πραγματικά, δεν κρύβεται!

{https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2024 - 23:31