Πρίγκιπας William: Η δήλωσή του σχετικά (και) με τα προβλήματα υγείας της Kate είναι ξεκάθαρη

06.03.2024
Πρίγκιπας William: Η δήλωσή του σχετικά (και) με τα προβλήματα υγείας της Kate είναι ξεκάθαρη
Δεν τη λες και πολύ καλή αυτή την περίοδο για τους βρετανούς royals, γενικότερα, αλλά ειδικότερα για τον πρίγκιπα William, τα πράγματα είναι κάπως πιο... ζόρικα!

Με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο και τη σύζυγό του, Kate, να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά που έκανε τον Ιανουάριο (χωρίς να έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες) και τον αδελφό του, Harry, να συνεχίζει να ζει στον... κόσμο του κάνοντας την απόσταση μεταξύ τους ακόμη μεγαλύτερη, ο πρίγκιπας William δεν πρέπει να βιώνει και τις καλύτερες στιγμές του. Και λίγα λέμε δηλαδή, όμως αυτό ισχύει κατά κάποιον τρόπο και για τη βασιλική οικογένεια στο σύνολό της, που όπως υπογραμμίζει και το περιοδικό People σήμερα με το εξώφυλλο και το αφιέρωμά του, ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, βρίσκεται σε μία αρκετά δυσάρεστη θέση.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της η πιο τρυφερή ανάρτηση ήρθε από εκεί που δεν ήταν αναμενόμενο

PEOPLE ROYALS COVER 03-18-24

Οι φήμες σχετικά με την εξαφάνιση της Kate από προσώπου γης οργίασαν και ανάγκασαν τον εκπρόσωπό της να εκδώσει μια ανακοίνωση επιχειρώντας να υποβαθμίσει τη... σχετική φλυαρία.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις», αναφέρθηκε στις 29 Φεβρουαρίου. «Αυτή η καθοδήγηση ισχύει».

Δεν ήταν, όμως αρκετό και η πριγκίπισσα αναγκάστηκε να κάνει η ίδια μια κίνηση προκειμένου να πείσει ότι είναι καλά (ή έστω καλύτερα), όμως και αυτή η κίνηση επέφερε κι άλλη καχυποψία. Ο φακός «τσάκωσε» την Kate μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν ότι είναι εκείνη στη φωτογραφία τονίζοντας πως φαίνεται για ένα τελείως στημένο σκηνικό.

Έστω!

Και φτάνουμε στον William λοιπόν, που όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα του People απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις μέσω εκπροσώπου του. «Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στη δουλειά και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει η δήλωση και φαίνεται ξεκάθαρα πως ό,τι πέρα από δουλειά και επίσημη ενημέρωση θεωρείται ανακριβές και ματιά από την κλειδαρότρυπα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το Καθολικό Πάσχα (31 Μαρτίου) έχει αρχίσει. Η αρχική δήλωση του παλατιού ήταν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επέστρεφε στα καθήκοντά της μετά τις γιορτές. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2024 - 19:00