Kate Middleton: Ο φακός την «τσάκωσε» πρώτη φορά μετά το χειρουργείο της σε μια μέχρι και στημένη στιγμή

05.03.2024
Kate Middleton: Ο φακός την «τσάκωσε» πρώτη φορά μετά το χειρουργείο της σε μια μέχρι και στημένη στιγμή
Photo: @princeandpincessofwales
Η πρώτη δημόσια (αν και όχι επίσημη) εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την τελευταία της που ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, αποτελεί, σίγουρα γεγονός!

Η Kate Middleton εμφανίστηκε (κατά κάποιον τρόπο) πρώτη φορά εδώ και δυο μήνες, από τότε δηλαδή που χειρουργήθηκε στην κοιλιά για κάποιον λόγο που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι και σήμερα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου Audi SUV στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν η μητέρα της, Carole Middleton. Το στιγμιότυπο είναι από τη Δευτέρα το απόγευμα κάπου κοντά στο Κάστρο του Windsor και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η Kate φαίνεται, ίσως και λίγο πρησμένη, φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και έχοντας τα μαλλιά της λυτά κάτω, όπως το συνηθίζει.

{https://www.instagram.com/p/C4GzsVrPgO2/}

Δεν ήταν άλλος μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε ήταν σαφές το πού πήγαιναν, ίσως να βγήκαν μόνο για μια βόλτα, «ίσα ίσα για να τους "τσακώσει" ο φακός», ίσως έλεγε κάποιος δύσπιστος, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη συνωμοσιολογία που θέλει την πριγκίπισσα βαρύτατα άρρωστη, μέχρι και νεκρή!

Σε κάθε περίπτωση, η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα όταν και είχε παρακολουθήσει τη λειτουργία μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και, φυσικά, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

Η εξαφάνιση της πριγκίπισσας καθώς και η εμμονή του παλατιού να μη δίνει την παραμικρή, ουσιαστική πληροφορία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έχουν κάνει τις φήμες να οργιάσουν, γεγονός που ανάγκασε τον εκπρόσωπό της να προβεί σε κάποια δήλωση πριν από δυο μέρες.

Ίσως και αυτή η εμφάνιση, λοιπόν, έγινε στο πλαίσιο του καθυσυχασμού του κόσμου; Μπορεί. Πάντως, για την ιστορία, δεν έλειψαν και οι φωνές που αντιδρούν ακόμη και σε αυτή την εμφάνιση, υποστηρίζοντας πως «αυτή δεν είναι η Kate». Κάτω από την παρακάτω, ανάρτηση, για παράδειγμα, όπου το πρόσωπο της πριγκίπισσας έχει «καθαριστεί» κάπως από το pixel της απόστασης δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν έντονα ότι η γυναίκα στη θέση του συνοδηγού είναι, πράγματι, η Kate.

{https://www.instagram.com/p/C4H6sFjIG6I/}

Σε κάθε περίπτωση η πραγματικότητα δεν αλλάζει και θέλει ταυτόχρονα με την Kate που ακόμη αναρρώνει και αναμένεται μετά το Πάσχα να αρχίσει να επανέρχεται στα καθήκοντά της, τον Κάρολο να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα και την Καμίλα να έχει πάρει μια άδεια από τις υποχρεώσεις της ύστερα από μία περίοδο που αναγκάστηκε να καλύψει και τον σύζυγό της.

Ο «κλήρος» έπεσε βαρύς επάνω στον William λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε μόνος να «βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά», έχοντας ως συμπαραστάτη τη θεία του, πριγκίπισσα Άννα από τους senior royals.

Κάπως θολό το τοπίο στο μέλλον, λοιπόν, με τα σενάρια που θέλουν τον Κάρολο να μην προλαβαίνει να χαρεί το στέμα που περίμενε μια ζωή και να αναγκάζεται να υποχωρήσει υπέρ του γιου του για λόγους υγείας, πιο πιθανά από ποτέ. Όλα τα βλέματα στην Kate λοιπόν, για την οποία ο κόσμος αναρωτιέται πόσο υγιής είναι ώστε να αναλάβει τον ρόλο που μοιάζει να γεννήθηκε για να έχει!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.03.2024 - 13:43