Μονακό: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και το δημόσιο μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

22.06.2020
Μονακό: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και το δημόσιο μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα
Η Jasmin Grimaldi σε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση που συζητήθηκε πολύ.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό της Charlene και των διδύμων τους, όμως ο πρίγκπας Αλβέρτος του Μονακό υπήρξε ιδιαίτερα... "μπερμπάντης" στα νιάτα του και τα τέσσερα (!) εξώγαμα παιδιά του έρχονται να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Για την ακρίβεια, ο 62χρονος, σήμερα, γαλαζοαίματος έχει αναγνωρίσει δύο από αυτά: τον 16χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 28χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.

Στη φωτογραφία στη συνέχεια, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του "άτακτου" πρίγκιπα ποζάρουν μαζί σε μία από τις πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

Τα νέα για δύο ακόμη παιδιά που διεκδικούν την πατρότητα του Αλβέρτου "έσκασαν" λίγο πριν από τον γάμο του με τη νυν σύζυγό του, πράγμα που έκανε εκείνη να το "ξανασκεφτεί". Οι φήμες που ήθελαν τη Charlene να το σκάει αλλά και τα δάκρυά της τελικά την ημέρα του γάμου -ναι, έμεινε- μίλησαν από μόνα τους.

Το ζήτημα όμως δεν προχώρησε, ενώ για την ιστορία τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Αλβέρτου δεν έχουν καμμία διεκδίκηση ούτε δικαίωμα στον θρόνο των Μονεγάσκων.

Και ύστερα από αυτή την αναδρομή επιστρέφουμε στο σήμερα και τη χθεσινή ανάρτηση της Jazmin με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την ηλικία των 11 ετών η κοπέλα δεν είχε ιδέα για την ταυτότητα που πατέρα της. Αφιερώνει, λοιπον την ανάρτησή της εξ ημισείας στο βιολογικό της πατέρα και σε εκείνον που, στην ουσία, τη μεγάλωσε. Πιθανότατα να πρόκειται για τον σύντροφο της μητέρας της, όμως όνομα δεν έχουμε. Ιδού μερικά από τα πράγματα που αναφέρει.

"Υπήρξα πολύ τυχερή που βίωσα πολλή αγάπη μεγαλώνοντας και υπήρξα εξαιρετικά ευλογημένη να έχω δύο πατρικά πρότυπα στη ζωή μου", ξεκινά τη μακροσκελή της ανάρτηση η 28χρονη κοπέλα, ενώ μεταξύ των όσων γράφει ξεχωρίζουμε μερικά ακόμη κομμάτια.

"Είμαι ευγνώμων για τα όσα έκαναν αυτοί οι δυο άντρες, για τη διαρκή αγάπη, προστασία, καθοδήγηση, διδαχή και για όλα όσα θυσίασαν και κατάφεραν. Τους εκτιμώ και τους θαυμάζω αμφότερους τόσο πολύ, που ελπίζω μόνο να καταφέρω να τους κάνω περήφανους. Μαζί με την πανέμορφη μητέρα μου, με βοήθησαν να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα [...] Η αγάπη είναι αγάπη και δεν έχει ταμπέλες και η ψυχή δεν αναγνωρίζει διαφορές. Σας ευχαριστώ ❤️ pops και daddio αυτό είναι για εσάς".