Πρίγκιπας William: Γιατί ανησυχεί για τα όσα θα περιέχει η βιογραφία της Meghan και του πρίγκιπα Harry

23.06.2020
Πρίγκιπας William: Γιατί ανησυχεί για τα όσα θα περιέχει η βιογραφία της Meghan και του πρίγκιπα Harry
Μια νέα βιογραφία πρόκειται να κυκλοφορήσει για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry (ονομάζεται Finding Freedom σε περίπτωση που θέλεις να παραγγείλεις από τώρα το βιβλίο), και υπόσχεται να καταρρίψει ένα σωρό παρανοήσεων και φημών για το βασιλικό ζευγάρι. Αλλά προφανώς οι ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων στην Αγγλία ανησυχούν ότι το βιβλίο ενδέχεται να παρουσιάσει τον πρίγκιπα William ως «κακό» - δεδομένων των ατέλειωτων εικασιών για τη «διαμάχη» του με τον πρίγκιπα Harry.

Μια πηγή ανέφερε στη Sun ότι οι βασιλικοί κύκλοι φοβούνται ότι ο William θα μπορούσε να «περιγραφεί ως κακός», λέγοντας «Ανησυχούν ιδιαίτερα ότι ο William θα παρουσιαστεί σαν κακός. Αυτό το είδος οικογενειακής σπέκουλας δεν θα έπρεπε να βγει δημόσια στο κοινό. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με μελλοντικούς μονάρχες. Το βιβλίο θα μπορούσε να είναι το πιο καταστροφικό για τη βασιλική οικογένεια, μετά από τη συνέντευξη που είχε δώσει η πριγκίπισσα Diana στο Panorama και στον Martin Bashir».

Η πηγή συνεχίζει: «Η ανησυχία είναι ότι κατά κάποιον τρόπο θα παρουσιάσει τον William ως ένα χωρίς συναισθήματα άνθρωπο σε αντίθεση με τους ευγενικούς και φιλάνθρωπους Harry και Meghan. Οι βασιλικοί κύκλοι ανησυχούν για αυτό. Αντιπαθητικός, χωρίς συναισθήματα και μη υποστηρικτικός είναι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται, αλλά φυσικά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς περιέχει το βιβλίο αυτό».

Πάντως ενώ το περιεχόμενο της βιογραφίας παραμένει ακόμα κρυφό, φαίνεται απίθανο το βιβλίο να επικεντρώνεται τόσο πολύ στη δραματική σχέση με τον πρίγκιπα William, καθώς αφορά αποκλειστικά τον Harry και την Μeghan.

Το «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» γράφτηκε από τους βασιλικούς ρεπόρτερ Omid Scobie και Carolyn Durand και θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.