Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry διαψεύδει την είδηση για τα γενέθλια του βασιλιά, πατέρα του

07.11.2023
Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry διαψεύδει την είδηση για τα γενέθλια του βασιλιά, πατέρα του
Ε, όχι, τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως μεταφέρθηκαν μέσω δημοσιευμάτων και ο πρίγκιπας Harry θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει γενέθλια στις 14 Νοεμβρι΄΄ου (για την ιστορία, τα δεύτερα της ζωής του που γιορτάζει ως βασιλιάς της χώρας του) και έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με το πάρτυ που θέλει να κάνει με την αφορμή και, φυσικά, τη λίστα με τους καλεσμένους του.

Δημοσίευμα των Sunday Times αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Κάρολος έστειλε πρόσκληση στον γιο του και τη νύφη του, όμως εκείνοι δεν την αποδέχτηκαν, γυρίζοντας, στην ουσία, την πλάτη τους στο Μπάκιγχαμ ακόμη μία φορά.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε όμως, ο Harry θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μέσω του αντιπροσώπου του και της ιστοσελίδας The Messenger αρχικά, διέψευσε στο δημοσίευμα και, μάλιστα, κατηγορηματικά.

«Προς απάντηση πολλών τίτλων σε βρετανικά ΜΜΕ, ενημερώνουμε ότι δεν υπήρξε ουδεμία επαφή σχετικά με πρόσκληση για τα επικείμενα γενέθλια της Αυτού Εξοχότητας», διαβάζου΄με στην ανακοίνωση όπου επιπλέον υπογραμμίζεται «πόσο απογοητευτικό είναι που οι Sunday Times μετέδωσαν λανθασμένα την είδηση».

Με την αφορμή θυμίζου΄με πως το ρήγμα μεταξύ του 39χρονου γαλαζοαίματου και της βασιλικής οικογένειας έγινε ακόμη πιο βαθύ μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο Spare στις αρχές του χρόνου.

Spare: Ο σαδιστής Κάρολος, η αλήθεια για την Καμίλα, η περιτομή, η κόντρα με την Kate και 10 ακόμη "βόμβες" που έριξε ο Harry στο βιβλίο του

Η φημολογία έντονη, οι επίσημες τοποθετήσεις ελάχιστες. Φυσικό κι αναμενόμενο, βέβαια.

Το «διαζύγιο» των Sussexes με τη βασιλική οικογένεια ανακοινώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου του 2020 και τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου εκείνοι έκαναν και την τελευταία του ανάρτηση στα social media.

Από τότε ζουν στην Αμερική με τις σχέσεις του με το παλάτι να «κρυώνουν» ακόμη περισσότερο. Πού θα καταλήξει όλο αυτό, βέβαια, θα δείξει!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.11.2023 - 17:19