Βασιλιάς Κάρολος: Θα κάνει πάρτι γενεθλίων και κάλεσε τον Harry - Ποια είναι η απάντηση του πρίγκιπα

Η φωτογραφία είναι από τον γάμο των Sussexes όπου ο Κάρολος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη Meghan στον γιο του
Η φωτογραφία είναι από τον γάμο των Sussexes όπου ο Κάρολος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη Meghan στον γιο του
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει γενέθλια την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι, πράγμα που γεννά αμέσως το ερώτημα: Θα είναι προσκεκλημένος ο γιος του, πρίγκιπας Harry;

Η απάντηση είναι θετική ωστόσο ο Harry δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Λονδίνο και ο λόγος είναι τα ζητήματα που έχει με τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας τα οποία δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένα με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα στα απομνημονεύματά του, Spare.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο ρεπορτάζ των The Sunday Times, ο Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του στις 14 Νοεμβρίου κάνοντας ένα «πάρτι με την πιο στενή οικογένεια και τους φίλους του στο Clarence House». Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Κάρολος κάλεσε τον πρίγκιπα Harry στην εκδήλωση, αλλά αποκάλυψε ότι «δεν κάνει το ταξίδι από την Καλιφόρνια».

Βασιλιάς Κάρολος: Τι ήταν αυτό που έπεισε τον πρίγκιπα Harry να παραστεί στη στέψη του

Σύμφωνα με τους Times, ο Κάρολος και ο Harry «δεν έχουν συναντηθεί ούτε έχουν μιλήσει προσωπικά ο ένας στον άλλον από τον περασμένο Σεπτέμβριο». Πηγές κοντά στον πρίγκιπα λένε στην εφημερίδα ότι «δεν σχεδιάζει να επιστρέψει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο» και ένας φίλος του προσθέτει ότι «απλώς επικεντρώνεται στο να συνεχίσει τη ζωή του στις ΗΠΑ».

Όσο για το πώς νιώθει η οικογένεια που ο Harry σνομπάρει το πάρτι, μια πηγή λέει: «Η οικογένεια τους έχει κλείσει σταθερά την πόρτα προς το παρόν, λόγω του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου. Πριν από αυτά, υπήρχε πάντα η ελπίδα ότι κάποια πράγματα θα συγχωρούσε ο βασιλιάς πιο γρήγορα από την οικογένεια, επειδή ο Harry είναι γιος του, αλλά η πόρτα είναι ακόμα πιο κλειστή παρά μισάνοιχτη αυτή τη στιγμή».

Ο Κάρολος γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια ως βασιλιάς και μοιράζει νέα επίσημη φωτογραφία με την Καμίλα

Εν τω μεταξύ, ένας φίλος του Καρόλου λέει: «Υπάρχει η αίσθηση μιας περιόδου χαλάρωσης από την οικογένεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τους μετασεισμούς του βιβλίου και τις συνεντεύξεις. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την αγάπη του βασιλιά για τον γιο του. Δεν θα το έκανε ποτέ να μην καλέσει τον γιο του σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα του».

Φαίνεται όμως ότι στον χαρακτήρα του Harry είναι το να μην δεχθεί την πρόσκληση.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.11.2023 - 12:28