Βασιλιάς Κάρολος: Τι ήταν αυτό που έπεισε τον πρίγκιπα Harry να παραστεί στη στέψη του

Βασιλιάς Κάρολος: Τι ήταν αυτό που έπεισε τον πρίγκιπα Harry να παραστεί στη στέψη του
(Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images)
Το σίριαλ της συμμετοχής του πρίγκιπα Harry στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, έμοιαζε τον τελευταίο καιρό με ένα «υπερατλαντικό πινγκ πονγκ».

Ωστόσο, οι φήμες που έβγαιναν και από τις δύο πλευρές τελικά πήραν τέλος με έναν πολύ απλό τρόπο. Μια ειλικρινής και εγκάρδια συζήτηση μεταξύ μπαμπά και γιου έπεισε (μπορεί και να ανάγκασε) τον πρίγκιπα να πει τελικά το «ναι» και να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να παραστεί στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του Καρόλου.

Αυτό που θα γίνει τελικά είναι ότι ο Harry θα παραστεί στην τελετή στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, αλλά η Μeghan όχι, επιλέγοντας να μείνει πίσω στο Μοντεσίτο με τα παιδιά του ζευγαριού, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

Η προσωπική συνομιλία μεταξύ πατέρα και γιου έδειξε ότι υπήρχε «προθυμία και επιθυμία να αποκατασταθούν τα πράγματα και από τις δύο πλευρές» και ότι η παρουσία του Harry αποδεικνύει ότι θέλει να «δείξει υποστήριξη στον πατέρα του», λένε πηγές της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Πηγές ανέφεραν στη Sun ότι ο Κάρολος είναι «χαρούμενος» με την απόφαση του Harry και «κατανοεί» επίσης την απόφαση της Meghan να μείνει στις ΗΠΑ. Εκτός από την ημέρα της στέψης, η 6η Μαΐου είναι επίσης η ημέρα των τέταρτων γενεθλίων του Archie.

{https://www.instagram.com/p/Cq-Nv2Uodbo/}

Σίγουρα το ερώτημα είναι αν o κλάδος ελαίας αφορά και τη διένεξη μεταξύ του Harry και του μεγαλύτερου αδελφού του πρίγκιπα William. Απάντηση, που να την ξέρουμε, δεν υπάρχει. Λέγεται ότι ο Harry δεν έχει μιλήσει με τον William από την κυκλοφορία του Spare, το οποίο χάλασε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Κάρολος μίλησε με αγάπη και για τους δύο γιους του την Παρασκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην τελετή αποφοίτησης στην ακαδημία του Sandhurst, όπου μοιράστηκε την «υπερηφάνια» του και για τους δύο γιους του, λέγοντας: «Μιλώντας ως πατέρας δύο αποφοίτων αυτής της ακαδημίας που θυμάται τις παρελάσεις της αποφοίτησής τους, ξέρω ότι θα είναι γεμάτοι με απέραντη υπερηφάνια βλέποντας σας στην παρέλαση».

{https://www.instagram.com/p/CrBUtG4t6tM/}

Επίσης δεν είναι γνωστό πώς θα αντιδράσει βλέποντας τον Harry, η βασιλική σύζυγος Camilla καθώς μέσα στις σελίδες του Spare, ο Harry έβαλε στο στόχαστρο και τη μητριά του, χαρακτηρίζοντας την ως «επικίνδυνη» και «κακή», κάτι που σύμφωνα με πηγές την πλήγωσε πολύ.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο Harry όταν ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μείνει στο Frogmore Cottage, για τελευταία φορά πριν από την «έξωση» που αποφάσισε ο πατέρας του. Θα αποτελέσει άραγε αυτή η διαμονή το τέλος ενός κεφαλαίου και την αρχή της συμφιλίωσης μέσα στην οικογένεια; Ο χρόνος θα δείξει.

«Ο βασιλιάς είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι αγαπά και τους δύο γιους του και αυτό παραμένει», είπε μια πηγή του παλατιού στην Mirror. «Ο Harry θα μετάνιωνε βαθιά αν δεν πήγαινε στην τελετή. Τα γενέθλια του Archie έδωσαν την τέλεια δικαιολογία για τη Meghan να μείνει πίσω και, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, μάλλον είναι το σωστό», καταλήγει η πηγή και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η απουσία χαροποιεί πολύ το παλάτι.

{https://www.instagram.com/p/CqoPL-Csuey/}