Γιατί η συναυλία της στέψης του Καρόλου μπορεί να προκαλέσει μια αμήχανη συνάντηση της Katy Perry με μέλος της βασιλικής οικογένειας

Γιατί η συναυλία της στέψης του Καρόλου μπορεί να προκαλέσει μια αμήχανη συνάντηση της Katy Perry με μέλος της βασιλικής οικογένειας
Όπως έχει γίνει γνωστό η Katy Perry θα είναι η headliner τραγουδίστρια στο πάρτι της στέψης, όμως, για κάποιον royal, αυτό μπορεί να είναι λίγο... άβολο!

Και ενώ η προσμονή όλων για την στέψη του βασιλιά Καρόλου επικεντρώνεται στο πόσο άβολη θα μπορούσε να είναι η δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, υπάρχει και μια άλλη πιθανή συνάντηση που μπορεί να έχει το ι΄διο feeling. Και έχει να κάνει και αυτή με τον Harry! Συγκεκριμένα, έχει να κάνει με μια σταρ που στο παρελθόν ο Harry της είχε κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Katy Perry θα είναι η headliner τραγουδίστρια στο πάρτι της στέψης.

Για όσες θυμούνται, η Perry, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είχε μιλήσει παλαιότερα στο The Graham Norton Show, για τον ενθουσιασμό που ένοιωσε για τον Harry. Στο ξεκαρδιστικό κλιπ, από την εκπομπή που προβλήθηκε το 2012, βλέπουμε τον Norton να ρωτά την Perry σχετικά με τη φήμη ότι ο Harry την κάλεσε προσωπικά στον εορτασμό του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Εκείνη απάντησε λέγοντας: «Ο πρίγκιπας Harry; Είναι ένα καυτός κοκκινομάλλης, έτσι δεν είναι;».

Τότε η δεύτερη καλεσμένη της εκπομπής, Cheryl, έκανε ένα σχόλιο για την κουβεντούλα που είχε με τον Harry στο πάρτι που έγινε μετά το Jubilee Concert. Μόλις το άκουσε αυτό, η Perry αστειεύτηκε λέγοντας: «Α, εσύ και ο πρίγκιπας Harry; Τελείωνε φίλη μου».

{https://www.youtube.com/watch?v=AWEOtoPXKXE}

‘Αρα, λοιπόν, ενδέχεται να προκύψει μια αδέξια (και ενδιαφέρουσα για τους φωτογράφους) στιγμή, αν ο πρίγκιπας συναντηθεί με την τραγουδίστρια. Αν και είναι βέβαιο ότι δεν έγινε κάτι μεταξύ τους καθώς η αλήθεια είναι ότι η Perry και ο Harry δεν βγήκαν ποτέ μαζί και μάλιστα ο αρραβωνιαστικός της, Orlando Bloom, είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον δούκα του Sussex!

Αφήστε που ο Harry την ημέρα της συναυλίας (που θα πραγματοποιηθεί την επομένη της στέψης), μπορεί να έχει ήδη αναχωρήσει για να επιστρέψει στης ΗΠΑ και να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του, Archie.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 10:50