The Crown: Το trailer για τον έκτο κύκλο και η ημερομηνία για την πρεμιέρα

10.10.2023
The Crown: Το trailer για τον έκτο κύκλο και η ημερομηνία για την πρεμιέρα
Ο έκτος και τελευταίος κύκλος της σειράς The Crown έρχεται στο Netflix τον Νοέμβριο.

Η σειρά που ξεκίνησε το στις 14 Νοεμβρίου του 2016 αγγίζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα των Βρετανών (και όχι μόνο), εκ των έσω, ετοιμάζεται να ρίξει οριστική αυλαία, αυτό τον χειμώμα με την πρεμιέρα του έκτου κύκλου να έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου (το πρώτο μέρος, γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερο.

Στην αρχή του trailer για την έκτη σεζόν ακούμε τη φωνή της Claire Foy, η οποία ενσάρκωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο πρώτες, να μιλά για τη διάρκεια του ρόλου της μοναρχείας. «Το στέμα είναι ένα σύμβολο της μονιμότητας. Είναι κάτι που είσαι, όχι αυτό που κάνεις», ακούμε συγκεκριμε΄να με την Imelda Staunton, που έχει «φορέσει» τον ρόλο της εμβληματικής μονάρχου στις δύο τελευταίες σεζόν να αναρωτιέται, άραγε, τι να συνέβη στη γυναίκα που έχει αφήσει πίσω.

The Crown: Ποιο μεγάλο σκάνδαλο του πρίγκιπα Harry θα δούμε στην 6η σεζόν της σειράς

Γενικότερα, στο trailer βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ (την οποία στις σεζόν 3 και 4 είχε ερμηνεύσει η Olivia Colman) να περπατά μέσα στον χρόνο ξεκινώντας από τη στιγμή που φόρεσε στο Στέμα!

{https://www.youtube.com/watch?v=ykn9pD9H56U&ab_channel=Netflix}

Η τελεταία σεζόν, λοιπόν, έρχεται σε δύο μέρη, ως εξής: Τα 4 πρώτα επεισόδιο θα προβληθούν στις 16 Νοεμβρίου και τα υπόλοιπα 6 στις 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το Netflix, η ιστορία αυτή θα καλύπτει γεγονότα από το 1997 έως το 2005.

Στο πρώτο μέρος, πλάι στην Imelda Staunton που έχει τον ρόλο της βασίλισσας, θα δούμε και πάλι την Elizabeth Debicki να επιστρέφει ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Dominic West να υποδύεται τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, τον Jonathan Pryce να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως πρίγκιπας Φίλιππος και τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

{https://www.instagram.com/p/CyLr35yJbc3/}

Επιπλέοων, οι Salim Daw και Khalid Abdalla επιστρέφουν επίσης ως Mohamed Al Fayed και Dodi Fayed, ενώ στο πρώτο μέρος θα δούμε τους Rufus Kampa και Fflyn Edwards να κάνουν το ντεμπούτο τους ως νεαροί πρίγκιπες William και Harry και στο τέλος τον Ed McVey και την Meg Bellamy ως Wills και Kate Middleton!

{https://www.instagram.com/p/Crisrz-tqHf/}

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του πρώτου μέρους θα παρακολουθήσουν τη σχέση μεταξύ της Diana και του Doddy πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 ενώ, όπως έχει επιβεβαιωθεί, η στιγμή της σύγκρουσης θα εξαιρεθεί, για ευνόητους λόγους.

Στο δεύτερο μέρος, θα δούμε τον πρίγκιπα William να καταλαμβάνει σημαντικό ρόλο καθώς εγκαθίσταται ξανά στο Ίτον μετά τον θάνατο της μητέρας του, ενώ παράλληλα, η μοναρχία διανύει μια ταραχώδη περίοδο. Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα προβληματίζεται για το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του γιου της και της Καμίλα, όπως και για το πεπρωμένο του εγγονού της με την Kate.

Εν αναμονή, λοιπόν!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2023 - 14:38