Η Μάγισσα: Πόλεμος για τα μάτια του Τζανή - Ακραία συμπεριφορά από τη Μεταξία

11.10.2023
Η Μάγισσα: Πόλεμος για τα μάτια του Τζανή - Ακραία συμπεριφορά από τη Μεταξία
Μήλον της έριδος ο Τζανής ο οποίος βρέθηκε να... παντρολογιέται χωρίς να το θέλει. Και ποιος είδε τη Μεταξία και δεν τη φοβήθηκε.

Κατάφερε να κινήσει τα νήματα όπως ακριβώς ήθελε η Δαμιανή και αφού είδε κι απόειδε και ο γιος της δεν ξεκολάει από τη γυναίκα του αδελφού του ανέλαβε εκείνη! Αμέσως τη δέχτηκε την πρότασή της γυναίκας του να παντρέψουν τον γιο τους με την κόρη του Δραγουμάνου ο Μιχαήλ. Τα κανόνισε στα γρήγορα και το ανακοίνωσε ενώπιων όλων μετά την κηδεία του αδελφού τους, του Τζανέτου!

Η είδηση ήρθε ως μεγάλη έκπληξη σε όλους αλλά για τη Μεταξία ήταν ένα μεγάλο σοκ. Η ζήλια για τον άντρα που, όπως φαίνεται, αγαπάει είναι πέρα από τις δυνάμεις της και δεν φαίνεται να καταφέρνει να κρύψει τα συναισθήματά της. Η καημένη η νύφη (που είναι και κούκλα, παρεμπιπτόντως) πώς θα την αντιμετωπίσει είναι το θέμα, αλλά θα το δούμε.

4.-1_2.jpg

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμά της, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με τη Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του. Η συμπεριφορά του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν, απ’ τη Φιλική Εταιρεία.

2.-1_1.jpg

Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά ν’ ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται.

{https://www.youtube.com/watch?v=x6KHTJW5w38&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 17:19