The Crown: Ποιο μεγάλο σκάνδαλο του πρίγκιπα Harry θα δούμε στην 6η σεζόν της σειράς

The Crown: Ποιο μεγάλο σκάνδαλο του πρίγκιπα Harry θα δούμε στην 6η σεζόν της σειράς
Ο έκτος και τελευταίος κύκλος του The Crown αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να καλύψει την πιο σύγχρονη περίοδο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και την ενήλικη ζωή των εγγονών της William και Harry και των «αταξιών» τους. Τα δύο όμως πιο συνταρακτικά γεγονότα της νέας σεζόν θα είναι δύο θάνατοι. Της βασίλισσας και της πριγκίπισσας Diana.

Ο έκτος κύκλος του The Crown ήταν και ένα «σκωτσέζικο ντους» για τους fans καθώς πριν από 3 χρόνια το Netflix είχε ανακοινώσει ότι η 5η σεζόν θα ήταν η τελευταία της σειράς. Ευτυχώς, ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan, άλλαξε γνώμη έξι μήνες αργότερα και ανακοίνωσε ότι τελικά η σειρά θα έχει και 6η σεζόν, τηρώντας το αρχικό του σχέδιο να αφιερώσει δύο σεζόν για κάθε μια από τις τρεις κομβικές περιόδους της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ποια θα είναι η πλοκή της 6ης σεζόν

Η 5η σεζόν του The Crown κάλυψε μεγάλο μέρος των 90s οπότε η τελευταία σεζόν θα καλύψει τη συνέχεια των γεγονότων της δεκαετίας όπως το διαζύγιο του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Furguson, τον χωρισμό της πριγκίπισσας Άννας από τον Mark Phillips και τον χωρισμό της πριγκίπισσας Diana από τον πρίγκιπα Κάρολο και φυσικά τον τραγικό θάνατό της το 1997. Και περνώντας στη δεκαετία του 2000 η σειρά έχει να καλύψει μερικά σημαντικά βασιλικά γεγονότα όπως ο θάνατος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας αλλά και της μητέρας της Ελισάβετ, καθώς και ο γάμος του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla Parker Bowles.

Σύμφωνα με την The Sun, η επόμενη σεζόν θα ασχοληθεί και με αμφιλεγόμενα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του σκανδάλου με τη ναζιστική μεταμφίεση του πρίγκιπα Harry που συνέβη το 2005, όταν ο νεαρός γαλαζοαίματος φωτογραφήθηκε σε ένα πάρτι με ενδυματολογική επιλογή που περιελάμβανε το σύμβολο της σβάστικας. Η σκανδαλώδης εμφάνιση πυροδότησε κύμα αντιδράσεων, αναγκάζοντας τη βασιλική οικογένεια να ζητήσει τότε δημόσια συγγνώμη. «Οι παλαιότερες γενιές θα θυμούνται την ιστορία και τη φωτογραφία του “Harry The Nazi” της The Sun, αλλά αυτό το προηγούμενο επεισόδιο στη ζωή του Harry μπορεί να αποτελεί είδηση για τους πολλούς νεότερους θεατές του Netflix», ανέφερε μια πηγή της εφημερίδας, επιβεβαιώνοντας την αναφορά του σκανδάλου στον 6ο κύκλο.

{https://www.instagram.com/p/CjslrwiDj_0/}

Όσοι ελπίζουν για πιο πρόσφατο βασιλικό gossip, μάλλον θα δυσαρεστηθούν καθώς η σειρά δεν θα εμβαθύνει στη σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ή στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και στην επακόλουθη επιλογή να αποχωρήσουν από τους βασιλικούς τους ρόλους. Σύμφωνα με τον Morgan, «η εξαίρεση των πρόσφατων γεγονότων είναι μια ανακούφιση. Η ιστορία της Meghan και του Harry δεν έχει τελειώσει ακόμα», είπε ο δημιουργός της σειράς. «Και χαίρομαι που δεν πρόκειται να τη γράψω ποτέ».

Η απάντηση στο ερώτημα αν η σειρά θα καλύψει τον θάνατο της Ελισάβετ έρχεται από πολύ πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου. Όπως αναφέρει η Metro, στις φωτογραφίες φαίνεται η πρωταγωνίστρια, Imelda Staunton, να περπατά ανώνυμα στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου, παρακολουθώντας το πορτρέτο της ως βασίλισσα να αντικαθίσταται με μια φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου III.

Από την Helen Mirren στην Olivia Coleman: Όλες οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Από την πλευρά του, ο Dominic West, ο οποίος θα υποδυθεί ξανά τον πρίγκιπα Κάρολο στην 6η σεζόν, δήλωσε στο Deadline ότι η έκτη σεζόν θα είναι «όσο ταραχώδης γίνεται», επειδή αναμένεται να περιλαμβάνει τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

{https://www.instagram.com/p/CkyHNVFjeYX/}

Η 6η σεζόν μπορεί να κρύβει μια έκπληξη για τους fans των Spice Girls. Στις 24 Ιανουαρίου, φωτογραφίες από τα γυρίσματα έδειχναν μιαν άγνωστη ηθοποιό που φαινόταν να υποδύεται την Ginger Spice, γνωστή και ως Geri Halliwell, με κοστούμι με θέμα τον Union Jack, την ίδια ημέρα που ο West έκανε γυρίσματα ως πρίγκιπας Κάρολος. Στην πραγματική ζωή, το μουσικό συγκρότημα γνώρισε τον σημερινό βασιλιά σε μια συναυλία το 1997 και η Halliwell, μαζί με τη Melanie «Mel C» Chisholm, έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο φιλώντας τον πρίγκιπα στο μάγουλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2023 - 17:21