Πρίγκιπας William: Viral video αποκαλύπτει τη μυστική γλυκιά συζήτηση με την Kate Middleton την ημέρα του γάμου τους

Πρίγκιπας William: Viral video αποκαλύπτει τη μυστική γλυκιά συζήτηση με την Kate Middleton την ημέρα του γάμου τους
. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Μια πολύ τρυφερή στιγμή για τους ερωτευμένους royals όπως την κατέγραψε η κάμερα.

O Aπρίλιος είναι ο μήνας όπου ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα γιορτάσουν τη 12η επέτειο του γάμου τους. Και πριν από λίγες μέρες, ένα μήνα πριν την 29η Απριλίου όπου ο διάδοχος του θρόνου εδωσε όρκο αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του, ένα βίντεο στο TikTok έγινε viral αποκαλύπτοντας μια συνομιλία του ζευγαριού από τη μεγάλη τους ημέρα, που έμενε μυστική μέχρι τώρα.

6+1 παραμυθένιοι Βασιλικοί γάμοι που θα θυμούνται για πάντα οι κοινοί θνητοί [video]

Η εν λόγω στιγμή περιλαμβάνει την Kate και τον William να απολαμβάνουν τη διαδρομή στη βασιλική τους άμαξα, όταν —σύμφωνα με τους αναγνώστες των χειλιών— ο William λέει στη νέα του σύζυγο, «φαίνεσαι χαρούμενη» και εκείνη απαντά «ναι!» ρωτώντας τον με τη σειρά της «είσαι ευτυχισμένος;». Και της απαντά «ναι, πολύ» και το όλο θέμα είναι πολύ γλυκό.

Ο William και η Kate τείνουν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά απάντησαν σε ορισμένες προσωπικές ερωτήσεις σε μια συνέντευξη μετά τον αρραβώνα, όταν ο William μίλησε για το πώς άρχισαν να βγαίνουν:

«Όταν πρωτογνώρισα την Kate, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτήν», είπε. «Ήξερα ότι υπήρχε πιθανώς κάτι που ήθελα να εξερευνήσω. Καταλήξαμε να είμαστε φίλοι για λίγο και αυτό ήταν μια καλή βάση. Επειδή γενικά πιστεύω τώρα ότι είναι τεράστιο πλεονέκτημα το να είναι φίλος ο ένας με τον άλλον».

Και η Kate είπε τη δική της άποψη: «Πιστεύω πραγματικά ότι κοκκίνησα έντονα όταν σε συνάντησα και κάπως ξέφυγα βιαστικά, νιώθοντας πολύ ντροπαλή. Αλλά γίναμε πολύ στενοί φίλοι από πολύ νωρίς».

Ακολουθεί η συνέντευξη αν θέλεις να τη δεις....

{https://www.youtube.com/watch?v=2hPi38x90ks&t=8s&ab_channel=ITVNews}

Και δες ΕΔΩ ολόκληρο τον γάμο τους, αν διαθέτεις 3 ώρες και 37 λεπτά..

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2023 - 11:48