Kate Middleton: Η συνύπαρξη με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle ήταν απλά μια ψευδαίσθηση

Kate Middleton: Η συνύπαρξη με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle ήταν απλά μια ψευδαίσθηση
(photo by Mark Kerrison/In Pictures via Getty Images)
Η περίοδος ψυχρότητας μεταξύ του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με τον πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, καλά κρατεί και μερικές φορές φαίνεται σαν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και πολλά βήματα πίσω.

Και παρόλο που αυτή η διαμάχη δείχνει να είναι δύσκολο να τελειώσει, η Κate φαίνεται να περνάει πολύ δύσκολα όταν οι συνθήκες απαιτούν να είναι κοντά τους. Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο Robert Jobson, ο οποίος ισχυρίζεται στο επερχόμενο νέο του βιβλίο με τίτλο «Our King» ότι η Kate δεν επιθυμούσε καθόλου τον κοινό περίπατο με τους Sussexes αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

«Η Catherine παραδέχτηκε αργότερα σε ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας ότι, ήταν τέτοιο το αρνητικό συναίσθημα μεταξύ των δύο ζευγαριών, που η κοινή βόλτα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνει», σημειώνει ο Jobson στο βιβλίο του.

{https://www.youtube.com/watch?v=o1onRa24C2Y}

Η Κate, σύμφωνα με το βιβλίο, είχε «αρνητικά συναισθήματα» καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής των Sussexes στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την περίοδο. Και που περπατούσαν κοντά ήταν απλώς μια «ψευδαίσθηση», γράφει ο Jobson.

William, Kate, Harry, Meghan: Πίσω από τη συνάντηση- έκπληξη των τεσσάρων κρύβεται, φυσικά, ο Κάρολος

Καθ' όλη τη διάρκεια της πολυετούς διαμάχης τους, οι fans της βασιλικής οικογένειας κατανοούν γιατί ο συγκεκριμένος περίπατος ήταν τόσο δύσκολος, ειδικά αν σκεφτεί κανείς και τα συναισθήματα θλίψης για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Και είναι σίγουρο ότι αυτά τα συναισθήματα αμηχανίας θα αναδυθούν ξανά όταν τα δύο ζευγάρια θα πρέπει να ξανασμίξουν για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.