William, Kate, Harry, Meghan: Πίσω από τη συνάντηση- έκπληξη των τεσσάρων κρύβεται, φυσικά, ο Κάρολος

11.09.2022
William, Kate, Harry, Meghan: Πίσω από τη συνάντηση- έκπληξη των τεσσάρων κρύβεται, φυσικά, ο Κάρολος
Δυο μέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ οι royal fans έλαβαν ένα "δώρο" από τους πάλαι ποτέ Royal Fabulous Four. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκαν πλάι πλάι με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια. Μόνο, που, φυσικά, όλοι γνωρίζουν πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν.

Ο καιρός που τα δύο γαλαζοαίματα ζευγάρια των Cambridges (όπως τους λέγαμε μέχρι πρότινος) και των Sussexes ήταν η αγαπημένη ομάδα των απανταχού βασιλικών φανς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το ρήγμα μεταξύ των δύο γιων της Diana και του βασιλιά (πλέον) Καρόλου και των συζύγων τους φαίνεται να είναι τόσο βαθύ που οι ελπίδες να γεφυρωθεί κάποια στιγμή (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον) φαντάζουν πέρα από φρούδες!

Ρώτησαν τον Harry για τη σχέση του με τον William και εκείνος απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά [video]

Παρότι οι σχέσεις των δύο ζευγαριών είναι κάτι παραπάνω από τυπικές πλέον, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ τους έφερε ξανά κοντά. Και ο πατέρας τους, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν.

Χθες, 10/9/2022, τα δύο ζευγάρια επιφύλασσαν μια έκπληξη στους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Windsor Castle καθώς ενώ περίμεναν μόνο τον William και την Kate να κάνουν την εμφάνισή τους, εκείνοι έφτασαν την είσοδο του κάστρου μαζί με τον Harry και την Meghan.

O διάδοχος του θρόνου οδηγούσε το αυτοκίνητο έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και στο πίσω κάθισμα τους Sussexes.

Η πάλαι ποτέ αγαπημένη royal τετράδα βγήκε από τις πύλες του κάστρου και, με ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά και τρυφερότητα, έριξε μια ματιά στα άπειρα λουλούδια και κάρτες που είχε αφήσει ο κόσμος για τη γιαγιά Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8/9/2022 σε ηλικία 96 ετών.

Ήταν όλοι ντυμένοι πένθιμα και ενώ τα δυο αδέλφια φάνηκε να ανταλλάσουν μερικές κουβέντες μεταξύ τους, οι royal συννυφάδες μόλις και μετά βίας έδειξαν να κάνουν ένα eye contact (και αν!)

Βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν ο πρίγκιπας William που κάλεσε τον αδελφό του και τη γυναίκα του για αυτή την εμφάνιση, ύστερα από αίτημα/απαίτηση του βασιλιά πατέρα του. Ο Κάρολος είχε μια "κουβεντούλα" με τον διάδοχό του, αναφέρουν οι πηγές, και εκείνος έτεινε αμέσως τον κλάδο ελιάς προς τον μικρό αδελφό του για χάρη και τιμή προς τη γιαγιά τους. Ο Harry δέχτηκε και είχαμε τις εικόνες που είδαμε, στις οποίες, όμως, δεν θα πρέπει να δίνουμε περισσότερη βαρύτητα από όση έχουν. Στην ουσία δεν έχει αλλάξει απολύτως τιποτα μεταξύ των δύο αδελφών, ούτε και στη σχέση των Sussexes με την υπόλοιπη βασιιλική οικογένεια.

Κάρολος: Στο πρώτο διάγγελμα ως βασιλιάς τίμησε την Καμίλα, επιβεβαίωσε William και Kate ως πρίγκιπες της Ουαλλίας και έστειλε την αγάπη του στον Harry και τη Meghan

Ιδού και το βίντεο με τη συνάντηση των τεσσάρων, η οποία κράτησε περίπου 40 λεπτά με τα ζευγάρια να συνομιλούν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και στη συνέχεια να μπαίνουν ξανά στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Frogmore Castle όπου μένουν οι Sussexes αυτό τον καιρό.

Πάντως, αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από αυτή την εμφάνιση είναι η δέσμευση του William στον νέο του ρόλο. Λίγο νωρίτερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε εκφράσει μέσω Instagram τη λύπη του για τον θάνατο της γιαγιάς του, την απώλεια της οποίας, παρότι περίμενε, δεν ξέρει πώς μπορεί να συνηθίσει, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, αλλά και την απόλυτη πίστη και υποταγή στον βασιλιά Κάρολο.

"Θα τιμήσω τη μνήμη της, στηρίζοντας τον πατέρα μου, τον βασιλιά, με όποιον τρόπο μπορώ", ολοκληρώνει τη δήλωσή του ο William και ήδη έκανε το πρώτο βήμα, ικανοποιώντας το αίτημά του για "συμφιλίωση", έστω και προσωρινή -και για τους τύπους- με τον αδελφό του.

Επαγγελματίας από τους λίγους ο William, αλλά και η Kate. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνουν απόλυτα συμφιλιωμένοι με τον ρόλο που έχουν αναλάβει και δεν αφήνουν κανένα να τους χαλάσει τα σχέδια, αλλά ούτε και την εικόνα τους. Όσο για τον Harry και τη Meghan; Ναι, οι "μικροί" έχουν την αγάπη του βασιλιά καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό, όπως ανέφερε ο ίδιος στο πρώτο διάγγελμά του ως βασιλιάς, όμως παρόλο που δεν σταματούν να βγάζουν τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας στη φόρα, κάθε φορά που το Μπάκιγχαμ χτυπά παλαμάκια, εκείνοι χορεύουν ρυθμικά! Αλίμονο! Μένει μόνο να δούμε τι θα γίνει με τους τίτλους των παιδιών τους καθώς φαίνεται ότι από τη στιγμή που ο Kάρολος ανέβηκε στον θρόνο, ο Archie και η Lilibet μπορούν να λέγονται πρίγκιπας και πριγκίπισσα αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι οι Sussexes έχουν αρνηθεί τους τίτλους στα παιδιά τους, όμως ενδεχομένως να το ξανασκεφτούν καθότι κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι θα εξασφάλιζαν και την πολυπόθητη ασφάλεια που τους έχει στερήσει η απόσχισή τους από τη βασιλική οικογένεια και που αναφέρεται ως λόγος για τον οποίο δεν πηγαίνουν συχνά στην πατρίδα Αγγλία. Θα έχουν ενδιαφέρον οι εξελίξεις. Αναμένουμε. Προς το παρόν, βέβαια, προτεραιότητα έχει η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/9/2022.

Ζωή Κίττα