Πρίγκιπας Harry: Η δύσκολη στιγμή της υπόκλισης στη βασιλική σύζυγο Camilla

13.09.2022
Πρίγκιπας Harry: Η δύσκολη στιγμή της υπόκλισης στη βασιλική σύζυγο Camilla
Ένα δύσκολο βήμα που έχουν μπροστά τους αμφότεροι ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William αυτές τις μέρες; Θα πρέπει να υποκλιθούν μπροστά στη θετή μητέρα τους, τη βασιλική σύζυγο Camilla. Και δεν είναι οι μόνοι. Πηγές λένε στο Page Six ότι όλοι στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να κάνει το ίδιο.

«Ο προσωπικός αντίκτυπος είναι πιθανόν οι αλλαγές του πρωτοκόλλου που θα τεθούν σε δράση σχεδόν αμέσως», λέει η πηγή. «Η οικογένεια θα πρέπει τώρα να υποκλιθεί στον βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγο Camilla».

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής του Majesty, Joe Little, λέει στην έκδοση: «Θα ήταν το πρωτόκολλο να υποκλιθούν στον νέο βασιλιά και τη βασίλισσα. Το αν αυτό συνέβη ήδη κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι συζητήσιμο, αλλά κάθε φορά που η βασιλική οικογένεια συναντά τον νέο βασιλιά και τη σύζυγο του, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει θα ήταν να υποκλιθεί». Σημείωση: Ο William και ο Harry θα εξακολουθούν να αποκαλούν τον Κάρολο «μπαμπά», έτσι τουλάχιστον δεν θα αλλάξουν πολλά καθώς προσαρμόζονται στα νέα πρωτόκολλα.

Η ίδια η βασίλισσα ενέκρινε τον τίτλο της Camilla ως βασιλική σύζυγο τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και ο συγγραφέας Christopher Andersen είπε στο Us Weekly εκείνη την εποχή ότι η απόφαση «έσπερνε διχόνοια» στη βασιλική οικογένεια και ότι «τα αγόρια (εννοώντας τον William και τον Harry) αιφνιδιάστηκαν εντελώς από αυτό».

Γύρω στην εποχή του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Harry συγκεκριμένα έχει μια δύσκολη σχέση με την Camilla, αναφέροντας «Ο Harry δεν θα την αγαπήσει ποτέ αληθινά, η μητέρα του προοριζόταν να γίνει βασίλισσα και η Camilla θα είναι πάντα η γυναίκα που οδήγησε στο διαζύγιο των γονιών του».

Παρεμπιπτόντως ο Harry αναμένεται να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο για περίπου δέκα ημέρες, μέχρι την κρατική κηδεία της βασίλισσας, που αναμένεται να τελεστεί στις 19 Σεπτεμβρίου.