Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η κόρη του όταν έψαλλε το "Χριστός Ανέστη"

28.04.2022
Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η κόρη του όταν έψαλλε το "Χριστός Ανέστη"
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο επίκεντρο διαδικτυκής έριδας πριν από μερικές ημέρες καθώς υπήρξε αρκετός κόσμος που δεν ενέκρινε την απόφαση της να ψάλλει το "Χριστός Ανέστη" μέσα σε εκκλησία.

Η οικογένεια Ζουγανέλη πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο όπου το Μεγάλο Σάββατο η Ελεονώρα έψαλλε το Χριστός Ανέστη μέσα στην εκκλησία όπου βρισκόταν -και, πιθανότατα κατόπιν αιτήματος του ιερέα, όπως έγινε γνωστό ανεπίσημα. Ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης κατέγραψε τη στιγμή και στη συνέχεια τη μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, από όπου και κυκλοφήρησε γενικότερα στο διαδίκτυο!

Από εκείνη τη στιγμή ξέσπασε μέγας "πόλεμος" μεταξύ εκείνων που χαρακτήρισαν μέχρι και "βλάσφημη" την εικόνα μιας γυναίκας -που μάλιστα φορούσε παντελόνι- να ψάλλει μπροστά από τη Ιερή Τράπεζα, και εκείνων που θεώρησαν τη στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική!

Η ίδια η ερμηνεύτρια δεν έχει πάρει θέση στο όλο ζήτημα, όμως ο πατέρας της μίλησε σήμερα στο Tlife και τοποθετήθηκε σχετικά.

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης του

«Η κόρη μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος που ισορροπεί ανάμεσα στην κοινωνία με την ψυχή και το συναίσθημά της», είπε ο δημοφιλής μουσικός τονίζοντας ότι τα κακόβουλα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του με την ίδια να ψέλνει το “Χριστός Ανέστη” «που είναι ό,τι πιο φωτεινό μπορεί να συμβεί αυτή την εποχή, και να επικοινωνήσει ο κόσμος με τη χαρά και το φως, με κάνουν να ντρέπομαι που συνυπάρχω με τέτοιες λογικές ανθρώπων».

«Προσωπικά τους συγχωρώ», συνέχισε ο Γιάννης Ζουγανέλης, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν συγχωρεί τις αυθαίρετες σκέψεις σχετικά με το ότι μια γυναίκα με παντελόνι απαγορεύεται στην εκκλησία ή ότι πάτησε την ωραία Πύλη… «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν υπάρχει νόμος της εκκλησίας που να απαγορεύει να πατήσουν οι γυναίκες στην ωραία Πύλη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ενώ ολοκλήρωσε κατακρίνοντας και μερικούς που βρέθηκαν σε πάνελ εκπομπών και μίλησαν χωρίς να γνωρίζουν!