Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

28.04.2022
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά
«Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου...»

Εξώδικο έλαβαν σήμερα στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την Ελένη Λεγάτου και την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επιστολή, οι τρεις γυναίκες το έστειλαν με αφορμή τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στο Πρωινό. Στο εξώδικο γίνεται αναφορά για συγκεκριμένες μαρτυρίες που έγιναν στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι δύο παρουσιαστές τις πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 θέλησαν να απαντήσουν. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως το αίτημα τους είναι να πάψει η εκπομπή την μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτους ανεπανόρθωτα όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή. Δεύτερον, δίνουν προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Δείτε το βίντεο: