Jennifer Lopez - Ben Affleck: Μετά τον αρραβώνα ένα παιδί; Ποια είναι η απόφαση που έχουν πάρει;

28.04.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Μετά τον αρραβώνα ένα παιδί; Ποια είναι η απόφαση που έχουν πάρει;
Τώρα που η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν επίσημα, οι fans τους κάνουν εικασίες για την ημερομηνία του γάμου αλλά περισσότερο αναρωτιούνται για το αν θα επεκτείνουν την οικογένειά τους με νέο μέλος. Το επανασυνδεδεμένο ζευγάρι έχει ήδη λύσει τα μελλοντικά του σχέδια όσον αφορά στην απόκτηση παιδιών, ειδικά επειδή και οι δύο τους έχουν πολυάσχολες καριέρες

Για όποια ελπίζει για ένα μωρό Bennifer, μάλλον θα πάρει μια απογοητευτική απάντηση. Πηγή του Hollywood Life αναφέρει ότι «δεν θέλουν να κάνουν παιδιά καθώς και οι δύο έχουν ξεπεράσει αυτό το κομμάτι της ζωής τους». Είναι λογικό δεδομένου του γεγονότος ότι η Lopez είναι 52 ετών και ο Affleck 49 και έχουν πέντε παιδιά συνολικά. Σε αυτό που επικεντρώνονται τώρα είναι στη δημιουργία «μιας μεικτής οικογένειας» και η J.Lo φροντίζει να συμβαίνει αυτό, με την έγκριση της πρώην συζύγου του Ben, Jennifer Garner.

Jennifer Garner: Τι πιστεύει για τον αρραβώνα των Bennifer και τι της "ετοιμάζουν" εκείνοι

«Η Jennifer Garner το βρίσκει καταπληκτικό», πρόσθεσε η πηγή. «Δεν την πειράζει καθόλου όταν τα παιδιά πηγαίνουν να μείνουν με τον πατέρα τους και την JLo γιατί αυτό της δίνει και λίγο χρόνο να είναι μόνη της, κάτι που είναι τόσο σπάνιο για εκείνη». Φαίνεται ότι η σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων των 14χρονων διδύμων της Lopez, Max και Emme, και των τριών παιδιών του Affleck, της 16χρονης Violet , της 14χρονης Seraphina και του 10χρονου Samuel, πηγαίνει καλά.

«Η Lopez φέρεται σε όλα τα παιδιά του σαν δικά της, ενώ πάντα σέβεται το γεγονός ότι η Jen είναι η μητέρα τους», είπε η πηγή. «Ο Βen και η J.Lo επέστρεψαν ο ένας στη ζωή του άλλου με ένα τσούρμο παιδιά και είναι τόσο ευλογημένοι γιατί είναι όλα πολύ καλά παιδιά. Εστιάζουν στο να τα μεγαλώσουν ώστε να γίνουν καλοί ενήλικες». Καθώς αυτό το σημαντικό στοιχείο για τον προγραμματισμό της ζωής τους έχει διαγραφεί από τη λίστα των Bennifer, ήρθε η ώρα να αρχίσουν να προγραμματίζουν τον γάμο τους, ο οποίος έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι μια «πολυσύνθετη», αλλά ευχάριστη υπόθεση.

Bennifer: Μετά τον αρραβώνα ο γάμος - Πότε θα ντυθεί νυφούλα για τέταρτη φορά η JLo;