Η Ρούλα Κορομηλά πλήρωσε δύο ευρώ για το αποκριάτικο μακιγιάζ της και το χάρηκε απίστευτα

27.02.2023
Η Ρούλα Κορομηλά πλήρωσε δύο ευρώ για το αποκριάτικο μακιγιάζ της και το χάρηκε απίστευτα
Το ωραιότερο αποκριάτικο μακιγιάζ της ζωής της απόλαυσε η Ρούλα Κορομηλά από τα χεράκια της αγαπημένης της ανιψιάς και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με όλο τον κόσμο.

Η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει την ανιψιά της και δεν το κρύβει. Πρόκειται για την κόρη του αδελφού της, Θανάση, η οποία από τη στιγμή που γεννήθηκε "της έχει πάρει τα μυαλά", όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια.

Η μικρή Ηρώ λατρεύει επίσης τη θεία της και της αρέσει να "δημιουργεί" στο κεφάλι και το πρόσωπό της. Πολλές φορές η δημοφιλής παρουσια΄στρια έχει μοιραστεί το αποτέλεσμα των κομμωτικών (κυρίως) ανησυχιών της ανιψιάς της. Αυτή τη φορά, λόγω Αποκριών, η "δουλειά" ήταν πιο ολοκληρωμένη.

Η Ρούλα Κορομηλά απόλαυσε μακιγιάζ και hair styling από τη μικρή της στυλίστρια και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με όλο τον κόσμο μέσα από ένα βίντεο από το οποίο μάθαμε επίσης η Ηρώ ζήτησε και "αληθινά χρήματα" από την "πελάτισσα". 2 ευρώ πλήρωσε η Ρου΄λα Κορομηλά και ιδού το βίντεο.

{https://www.instagram.com/p/CpIcFpbrsc3/}

Η Ρου΄λα Κορομηλά γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, όμως με αφορμή το γλυκύτατο στιγμιότυπο που μοιράστηκε χθες, θυμόμαστε τον αντίστοιχο εορτασμό του 2019, όταν άκουσε το πιο γλυκό τραγούδι γενεθλίων από την αγαπημε΄νη της Ηρώ.

{https://www.instagram.com/p/Bt9D0FmIEvW/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2023 - 10:42