Πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία του υιού, αλλά και η πρώτη selfie με τη σύντροφό του

02.07.2021
Πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία του υιού, αλλά και η πρώτη selfie με τη σύντροφό του
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο έλληνας σεφ που δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Πριν από τρεις μέρες ο Άκης Πετρετζίκης "γκρίνιαζε" δημόσια για το ότι ο γιος του αργούσε να έρθει. Η σύντροφός του είχε συμπληρώσει τις 40 εβδομάδες κύησης και εκείνος... τίποτα. Σε εκείνη την ανάρτηση είχε, μάλιστα, μοιραστεί και την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ.

Σήμερα, οι δυο τους είναι πανευτυχείς καθώς κρατάνε στις αγκαλιές τους το πρώτο τους παιδάκι.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤, γράφει στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς και μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία του παιδιού του. Τα πατουσάκια του, για την ακρίβεια!

Η χαρά του Άκη Πετρετζίκη δεν κρύβεται -πώς θα μπορούσε, άλλωστε; Εκτός από το μωράκι του οποίου τις πατουσίτσες μοιράστηκε, ο πρώτος Έλληνας MasterChef μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία όπου βλέπουμε το πρόσωπο της συντρόφου του.

Από το δωμάτιο τοκετού η πρώτη selfie του ζευγαριού και η μαμά Κωνσταντίνα -όπως την αποκάλεσε στην ανάρτηση- είναι, όντως, πανέμορφη!

Η άφιξη του Πετρετζίκη τζούνιορ έσπασε κάπως το "σερί" κοριτσίστικων αφίξων στην εγχώρια σόουμπιζ. Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Σιέννα, στις 9/6/2021 όμως είδαμε την πρώτη εικόνα του δυο μέρες αργότερα και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους στις 23/6/2021. Επίσης, στο τέλος του Μάη έφερε στον κόσμο τη δική της κόρη η Μαρία Ηλιάκη, ενώ τον αμέσως επόμενο καιρό αναμένεται και η κορούλα της Νάντιας Μπουλέ.

Να ζήσουν όλα τα μωράκια και με το καλό οι νέες "υψηλές αφίξεις".