Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη τους ρώτησε αν είναι ξανά ζευγάρι και εκείνοι απάντησαν [video]

02.07.2021
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη τους ρώτησε αν είναι ξανά ζευγάρι και εκείνοι απάντησαν [video]
Οι φήμες θέλουν τους πρώην συζύγους ξανά ζευγάρι. Είναι όντως;

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παντρεύτηκαν το 2010 και ύστερα από 6 χρόνια και δύο γιους, χώρισαν, ενώ υπήρξαν πάντα πολύ πολιτισμένοι ως προς τον τρόπο με τον οποίο μιλούσαν ο ένας για τον άλλο. Οι δυο τους υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι όμως οι δρόμοι τους χώρισαν με το διαζύγιο. Μέχρι φέτος που "έσμιξαν" ξανά για την εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Εκείνος δεν έχει κάποια γνωστή σχέση και από τη στιγμή που μάθαμε ότι εκείνη χώρισε από τον τελευταίο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο, τα σενάρια περί επανασύνδεσης πήραν... φωτιά.

Σήμερα, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής εντόπισε την Μαρίνα Πατούλη σε ιππικό όμιλο λίγο πριν κάνει τη βόλτα με το άλογό της και ξεκίνησε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει πως είναι τώρα πια οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της. Και εκεινη του γύρισε την ερώτηση θέλοντας να μάθει αν είναι αλήθεια ότι οι δυο τους -με τη Φαίη- έσμιξαν ξανά.

Χωρίς περιστροφές, υπήρξε απάντηση και ήρθε από τη Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκαθάρισε ότι με τον πρώην σύζυγό της έχουν μια καθαρά επαγγελματική σχέση. "Δεν τα ξαναβρήκαμε", τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως "όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και υπάρχουν παιδιά -και για μένα τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου-, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση που είναι πολύ δύσκολη, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους". Εάν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζανε ποτέ, τόνισε η παρουσιάστρια υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε και από τους δύο με μεγάλη ωριμότητα.

"Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, ό,τι και να γίνει. Οπότε, όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν", ολοκλήρωσε και η τελεία μπήκε με τη Μαρίνα Πατούλη να δίνει τη δική της απάντηση για τη δική της σχέση με τον Γιώργο Πατούλη.

"Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία", είπε συγκεκριμένα η κυρία Πατούλη, εξηγώντας ότι υπάρχει άριστη συνεννόηση σε ότι αφορά στο παιδί, που, έτσι κι αλλιώς έχει τη μεγαλύτερη σημασί από όλα τα άλλα.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα: